Mercedes
Zdecydowalem sie na zamontowanie gazu w swoim Mercedesie. Szukając odpowiedniego warsztatu wsród dziesiątek gazowników , w końcu znajomi polecili mi zakład "MSN" auto-gaz przy ulicy Kruczkowskiego 11 na gdańskiej Morenie.To byl strzal w 10-tke potwierdzily sie opinie z forum internetowego. Dramowe badanie auta celem sprawdzenia go pod kątem gazu , zostałem szczegółowo poinformowany na temat dzialania instalacji jaka mi polecono. Montaż został wykonany tego samego dnia w , któym pojawilem sie w warsztacie. Bardzo miła obsłóga na dzien dobry zostałem poczęstowany kawą , jakość wykonania usługi najwyższa auto działa identycznie jak na benzynie z tą roznica ze płace o połowę mniej :) Dodatkowo fachowcy usuneli mi calkowicie bezplatnie dwie drobne usterki , które mialem wczesniej. Na cała instalacje dostalem gwarancje dwu leynia BEZ BLIMITU KILOMETRÓW czego w zadnym innym warsztacie nikt nie oferuje zapewniam bo sprawdzilem ich dziesiątki. No i oczywiście cena bardzo korzystna smialo mogę powiedziec ze zaoszczedzilem kilka stówek w stosunku do cen innych zakładów. Polecam ten warsztat w 100% fachowo tanio i uczciwie.