Świetny mechanik (1) Instalacja gazowa BRC założona w moim aucie pracuje znakomicie. Bardzo... Eugeniusz Super Fachowiec (1) Pan Marek, jest fachowcem jakich mało, w kwesti montażu instalacji gazowych.... Katarzyna toyota RAW4 (1) W tym warsztacie zamontowano mi instalację lpg do mojego auta {hybryda} moja... danuta
Fachowcy jak znalazł (1) Po odwiedzeniu kilku warsztatów zdecydowałem się na MSN i nie żałuję panowie... marek Polecam (1) Skorzystałam z usług tego warsztatu i jestem zadowolona zarówno z... Aga zakład godny polecenia (1) Krótki czas realizacji przystępna cena wysoka jakość dlatego zdecydowałem się... andrzej doby warszt (1) w tym warsztacie naprawę znają się na rzeczy robią to co lubią naprawili bez... danuta zakład godny polecenia (1) zakładałam w tym zakładzie do dwóch aut tsi instalację gazową samochody... bożena polecam (1) Krótki czas oczekiwania na naprawę. Wysoka jakość oferowanych usług. Pan... rysiek godny polecenia (1) serwisuję w tym zakładzie wszystkie swoje auta jestem bardzo zadowolony z... wojtek Ocena montażu (1) W mojej opinii warsztat godny polecenia. Pojechałem z zapytaniem o montaż... Juras montaż instalacji (1) Bardzo solidna i profesjonalna firma. Montaż mojej instalacji BRC przebiegł... zbigniew warsztat który był w stanie pomóc (1) zjeżdziłem masę zakładów itrafiłem do tego warsztatu z instalacją KOLTEK... kanil godny polecenia (1) Warsztat w pelni profesjonalny. Pracownicy z doswiadczeniem i specjaistyczna... radoław Gaz niedziałał. (1) Super szybka diagnoza od ręki czas naprawy 0,5 godz. Koszt: diagnoza i... Zadowolony klient z N.Portu super zakład (1) super warsztat pełen profesionalizm Szczerze polecam serwis. Bardzo... ryszard matiz (1) Po kontakcie tel wizyta w ciagu godziny, szybka analiza, diagnoza, naprawa,... TK zadowolony klient (1) Jestem pod wielkim wrażeniem odnośnie jakości obsługi. Fachowe doradztwo,... krzysztof miła i żetelna obsługa (1) Serwisuję w tym zakładzie swoje dwa auta od lat państwo zawsze udzielą... alicja Świetny poziom obsługi (1) Zainteresowanie klientem, poziom fachowości, potężna skarbnica wiedzy i dużo... Marian