kazimież - opinia (1) polecił mi kolega ten warsztat, wię podjechałem żeby się zoriętować ile by... kazimież Nietypowe rozwiazania (1) BArdzo fajny zaklad. Pan zaproponował mi dosc tanie nietypowe rozwiazanie... rom Darek - opinia (1) Twoja ocena (kategoria: Instalacje gazowe) Jakość usług : 6 Czas... Darek
Szczerze polecam (1) Szczerze polecam Z usług pierwszy raz skorzystałem dwa lata temu, teraz w... Darek hybryda (1) Wybrałem ten warsztat ,po sprawdzeniu kilkunastu warsztatów podiołem decyzję... andrzej Solidnie i na czas (1) Bardzo dobry kontakt i rzeczowe podejście do klienta. Pan Marek cierpliwie... Cezary Polecam! (1) Fantastyczna firma. Trafiłem do nich zupełnie przypadkiem, a teraz będę... janekmi Wzorowa firma (1) Firma jak napisałem wzorowa. Pojechałem w ciemno w sobotę (jedyne miejsce... Tomek andrzej - opinia (1) Fachowo wykonana robota, dobre podejście do klienta, widac że chłopakom... andrzej Zdecydowanie polecam ten warsztat (1) Jestem bardzo zadowolony z instalacji gazowej , która zamontowano mi w tym... Mercedes e klasa Mercedes (1) Zdecydowalem sie na zamontowanie gazu w swoim Mercedesie. Szukając... Mercedes SZYBKO I SOLIDNIE (1) Przyjechałem wprost z ulicy z problemem "rezerwy", zostałem natychmiast... GDA Robert - opinia (1) Stację obsługi znalazłem poprzez internet.Zdecydowałem się skorzystać z niej... Robert cezar - opinia (1) szybko,tanio,dobrze cezar PROFESJONALIZM PRZEDE WSZYSTKIM (1) Z całym sumieniem polecam ato gaz MSN i jego warsztat dla wszystkich którzy... Piotr zdecydowanie polecam (1) w grudniu kupiliśmy zmężem samochód i zdecydowaliśmy się na instalację gazową... lucyna