Mercure

Pracowałam tam nie miesiąc.Po prostu masakra!!!Pościele otrzymujesz o godzinie 10-11,a przychodzisz do pracy na 8.00.ostatnio jeszcze skończyłeś środki czystości. Na taki duży hotel nie mają portierów.oprócz tego że robisz codziennie 15-20 pokoi,jeszcze powinien latać po piętrach i jak złodziej zabierać z wózków innych dziewczyn pościel i t.d.tak jeszcze dostawki które sama odwozisz .pracowała tam przez pośrednika i obiecywała nam wypłatę 6.5 zł za pokój. Na koniec nie otrzymałam nic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak tam pieski i sala konferencyjna/stołowa? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż, jak dla mnie środki czystości w hotelu czy gastronomii to podstawa. Pracując tyle czasu w hotelu, środki czystości to dla mnie po prostu narzędzia! I tak my to wiemy, a dla reszty, jeśli chcecie zobaczyć, jakie środki wykorzystuje branża hotelarska, zapraszam pod link https://rezydencjakarpacz.pl/jak-hotele-branza-horeca-dba-o-czystosc-jakie-srodki-czystosci-wykorzystuje/, gdzie zebrana jest całkiem pokaźna lista. Mogę powiedzieć, że każdy z tych środków jest na wagę złota w mojej pracy! Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (66 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...