Re: Meridia czy cos wiece o tym srodku na odchudzanie
Dziewczynki, ja z pełną świadomością biorę te tabletki. Lekarz mnie gruntownie przebadał i uznał, że nie ma przeciwwskazań. Niemniej jednak uprzedził mnie jakie mogą byc skutki i kazał mi przerwac kurację gdy coś będzie się działo. Ja też popytałam tu i tam o tych tabletkach. Wiem, że nie wszystkim one służą, ale ja akurat należe do tej części ludzi, którym pomagają. Nie twierdzę, że to jakiś lek "cud". Co do tych 12 kg to uwierzcie mi, że miałam z czego chudnąc i nadal mam. To nie jest jakiś mój wymysł, że jestem okrutnie gruba i muszę się oschudzic za wszelką cenę. Jak się przekroczy pewną wagę to życie zaczyna byc, że tak to ujmę "niewygodne". Niestety przy moich problemach z tarczycą tycie było nieuniknione. Z resztą zawsze byłam dobrze zbudowana. A skóra... nie mam z nią większych problemów. Raczej standardowe. Dbam o to.
Narazie mam przerwę w tabletkach bo chciałam sprawdzic czy faktycznie po odstawieniu bedę umiałam nadal dawkowac sobie jedzenie tak jak przy ich przyjmowaniu. I udaje się :) Wiem, że przede mną jeszcze wiele pracy, ale mam motywację :) Przecież czeka na mnie piękna sukienka :) Ktoś kto nigdy nie był gruby nie zrozumie... Ja nie mogłam przyjmowac innych "polecanych" leków odchudzających bo kolidowały ze składnikami moich leków na tarczycę.
0
0