mama - opinia (1) Zrównoważony, ostrożny, uczciwy, dostępny, bardzo miły, z dużą wiedzą,... mama Justyna - opinia (1) fantastyczny lekarz oraz dobry człowiek; spokojny, opanowany, odpowie na... Justyna człowiek (1) poznałem Pana Doktora w stacji krwiodastwa jak jeszcze była w szpitalu w... sheryf9
Bardzo dobry uczciwy lekarz (1) Facet uratował mi zycie. Bardzo kompetentny i uczciwy. W dodatku jeśli chodzi... W.A. Dr.Dąbrowski świetny fachowiec, lekarz i człowiek (1) Od wielu lat sporadycznie korzystam z usług Dr.Dąbrowskiego. Jego leczenie... Maciej dr Dąbrowski to moje guru :) (1) jedyny lekarz któremu ufam Mary uraz ortopedyczny (1) wyleczony z urazu, który trwał ponad 1,5 roku. konwencjonalna medycyna... k doskonaly lekarz (1) Calym sercem polecam tego lekarza! Leczy sie u niego cala moja rodzina. I... joanna pacjent - opinia (2) bardzo bolesne , a jeżeli pacjent nie może brać akumpunktury to w zamian nic... pacjent SUPER LEKARZ (1) MIŁY, KOMPETENTNY,O DUŻEJ WIEDZY MARTIN ojciec Tymoteusza i Remigiusz - opinia (1) leczenie z pasją i powołaniem do zawodu ojciec Tymoteusza i Remigiusz polecam (1) empatia, spokój, uprzejmość, wysokie kompetencje;)zdecydowanie polecam... go_sia Magdalena Labuda - opinia (1) Polecam wszystkim takiego lekarza z tak profesjonalnym podejściem do pacjęta.... Magdalena Labuda