Tomek - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Nigdy nie odbiłem się od drzwi. Tomek Naprawa komputera - polecam (1) Naprawiałem komputer, wszytko poszło bardzo sprawnie, szybko i sprawnie.... Grzegorz Nigdy Więcej (2) Absolutnie odradzam. Do serwisu idę z założeniem, że przepłacę nawet za... A
XBOX DZIAŁA (2) Naprawili XBOXA, w innym serwisie chcieli mi wymienić pół konsoli. W Meritum... Gonia Niezadowolona Klientka (1) Nie polecam tu naprawiać laptopów, gdyż dałam mój do całkowitego... Niezadowolona Klientka Nie polecam (1) 1. Kontakt - jak sam nie zadzwonisz to nikt się do Ciebie nie odezwie (biorą... Wojciech zadowolenie z naprawy (1) Niby zwykły serwisik, zdziwiła mnie jednak sytuacja znajoości zagadnień oraz... Mieczysław "naprawa" laptopa (1) Po trzech podejściach i miesiącu napraw,oddano mi laptop z wymontowaną kartą... Maciej Szal Stanowczo odradzam !! Psują zamiast naprawiać! (5) Jest to serwis sklepu Meritum, a więc oddając komputer do naprawy np w... Adam Pawłowski jedna wielka PORAŻKA ! (2) Witam, Ten serwis to jedno wielkie nieporozumienie ! Miałem nieprzyjemnośc... B_d Wszystko ok (1) Ja naprawiałam swojego laptopa w maju tego roku. Usłyszałam reklamę w radio i... Joanna brak slow (2) Laptop lezal 5 dni i nawet nie zostal zdiagnozowany.Mialo to nastapic w... Odbierajcy laptopa z serwisu ogólnie wszytsko ok (2) ogólnie wszystko ok tyle, że troszkę inne podawane są informacje... klauda