MeritumBank - praca w centrali. Rozmowa kwalifikacyjna

Proszę o pomoc! Jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko asystentka w dziale obsługi korespondencji! Mam duży problem ponieważ to moja pierwsza taka rozmowa! Wcześniej dostawałam pracę przez znajomych. Czy ktoś był na rozmowie w meritum banku na ul. Chlopskiej? Jakich pytan moge się spodziewac , moze jakieś cenne uwagi? Z gory dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: MeritumBank - praca w centrali. Rozmowa kwalifikacyjna

Wpisz w google "standardowe pytania na rozmowie kwalifikacyjnej" - niewiele będzie się różnić..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok, dzięki! A czy był ktoś na rozmowie wlasnie do centrali w meritum banku? I moze cos wiecej powiedziec o pracy tam?

Daj znać co zaproponowali i jak to wyglądalo. Powodzenia.

Dam znać napewno:) ale może wcześniej ktoś się znajdzie kto był na rozmowie lub tam pracował? Fajnie by było mniej więcej wiedzieć czego mogę się spodziewać!

Jestem wlasnie ciekawa jak wyglada taka rozmowa bo ja podobnie jak Ty mialam zawsze prace po znajomosci :) tak przeciez sie znalazlo najpredzej:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witajcie, ja również wybieram się tam na rozmowę. Niestety na forach internetowych naczytałam się takich historii, że szkoda gadać. Dajcie znać jak było.

A kiedy masz rozmowe i gdzie? Na Chlopskiej czy Piastowskiej?

A morze na skrzyżowaniu chłopskiej z piastowska?

Jest centrala na Chlopskiej i nowy budynek na Piastowskiej

Ja mam na chłopskiej.

Ja też mam na chłopskiej! Czy już byłaś na tej rozmowie? Napisz prosze jak wrażenia :)

pierwsza praca nie po znajomości załatwiana:) oj biedaczki, witamy w życiu:)ps ta zgryźliwość to z czystej zazdrości:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie ma czego zazdrościć, wiadomo ile płacą w bankach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłem na rozmowie tam kiedys i też mnie chcieli zatrudnić, ale jak sie dowiedziałem o stawce jaką proponują i zakresie obowiązków to szybko podziękowałem:P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie byłam tam jeszcze, rozmowę mam dopiero w przyszłym tygodniu. Może wypowiedzą się osoby, które już tam były i wiedzą coś więcej na ten temat.
PS. Nie jest to moja pierwsza praca, nie jest to praca zgodna z moim zaznaczam wyższym politechnicznym wykształceniem i zainteresowaniami i w ogóle się nią nie "jaram". Niestety na razie muszę pracować u kogoś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hej!
Ja byłam tam na rozmowie 3 lata temu do działu obsługi klienta. Było to już kawałek czasu temu, ale rozmowę oceniam pozytywnie, z tego co pamiętam to rozmowa była bardziej osobista i luźna niż taka typowo badająca jakiekolwiek kompetencje - może to ze względu na stanowisko. Generalnie zaproponowano mi zatrudnienie, ale w tamtym czasie miałam takiego fatra, że mialam również 2 inne propozycje, więc w końcu nie podjęłam z nimi współpracy.
2 lata temu zaś była tam na testach moja koleżanka (do działu księgowości albo kredytowania, nie pamiętam) i ogólnie też była zadowolona, testy na wysokim poziomie pierwszy kontakt pozytywny. Niestety koleżanka testów nie zdała.
To by było na tyle.
Pozdrawiam,
GS.

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...