Merkury

Sale okolicznościowe

Gdynia, Zamojskiego 2

Nie polecam (1) Jedzenie dość smaczne. Cała reszta to porażka. Po przyjściu było bardzo... Gość Rozczarowanie (1) Tydzień przed imprezą zadzwonił do nas szef z informacją, że w dniu... Małgorzata zdecydowanie nie polecam (1) Byłem na imprezie okolicznościowej. Jedzenie bardzo smaczne, ale niestety... mumin
odradzam (1) Miałam w restauracji Merkury komunię. Na sali były trzy komunie, o czym... 0primo spóżniona - opinia (2) W ogule masakra !!! na wstępie wchodzisz przez sklep monopolowy na sale... spóżniona Wesele w Merkurym (1) Jestem nieco zdziwiona negatywnymi opiniami, które przeczytałam chcąc dokonać... Magda i Piotr MASKARA (1) Zgadzam się w 100% z poprzednią opinią. Dodam jeszcze, że podłogi lepią się... Witold Merkury Gdynia (3) Kiedys karpatka, teraz nowy wlasciciel nowy duch w tym idzie :) merkury... Dzuma Ocena pozytywna - z wyjątkiem dziurawego podjazdu do motelu (1) Pokoje ładnie urządzone, czysto, miła obsługa. Miło można spędzić czas na... Kamil Restauracja Cafe Karpatka POLECAM (3) Świetna sprawa z tą Karpatką. Z bardzo słabej można powiedzieć knajpy... Adam opinia (1) hm, taki sobie lokal,jedzenie no bez przesady nic nadzwyczajnego, poza tym... jarek Tragedia (2) NIe wiem kto wypisuje te "świetne " opinie, chyba podstawieni ludzie... Ja... natka76 Polecam (1) Byłam na imprezie okolicznościowej z zakładu pracy, jestem mile zaskoczona... Gosia Polecam (1) To była moja 1 wizyta w nowej karpatce i jestem mile zaskoczony, ładny... Bartek Elżbieta - opinia (1) Bardzo miła obsługa kompetentna i serdeczna. Jedzenie w bardzo przystępnych... Elżbieta