Zawsze wracam (1) Jestem stałym bywalcem, ponieważ bardzo lubię atmosferę tego miejsca. Nigdy... Agi placek (1) placek po kaszubsku to jakies wielkie nieporozumienie placek mały sos siny... olo Idżcie tasm spróbowac kuchni gruzińskiej - do 30.11 (1) Własnie wróciliśmy z gruzińskiego obiadu. Rewelacja Krystyna
Niesamowite miejsce (1) Uwielbiam oryginalność tego miejsca. Zupa kwaśna na maślane przypomina mi... Hanna dobrze, ale... (1) Jedzenie bardzo dobre. Świeże, smaczne, dobrze doprawione. Menu niby zwykłe,... vjhkjl Polecam jedzenie w tym miesjcu (1) 'Krokiet' z mięsa i ziemniaków pyszny, mięso zawijane z kapustą kiszoną... Krystyna Najlepsza restauracja w Trójmieście z polskim jedzeniem (1) Bywałam w tej restauracji wielokrotnie i bardzo polecam odwiedzenie tego... Ania Bardzo dobre jedzonko (1) Mozna zjesc smacznie a klimat jest niesamowity... Podroznik Bardzo polecam (1) Regionalne potrawy smaczne i pięknie podane. Przemiła swojska wręcz rodzinna... Joanna miejsce niesamowite (1) Rdzinna atmosfera, przepyszne jedzenie, mila obsluga! Polecam! Szczegolnie... Malgorzata Super.Jest tam to COŚ. (1) Wpadam tu ilekroć jestem w Trójmieście.Zawsze wychodzę zadowolony. Zabrzanin niedocenione kaszubskie smaki (1) jest to jedno z moich ulubionych miejsc! nie pamietam kiedy bylam tu pierwszy... kaszubka ze wschodu Polecam wszystkim miłośnikom kuchni kaszubskiej (1) przepyszny kapuśniak w chlebie oraz schabowy z kapustą bardzo bogaty bukiet... Mariusz Inowrocław Najlepsze jedzenie w Gdansku (1) Bylem tam dzisiaj. Jedzenie super. Smaczne i ladnie podane. Ogolnie czujesz... R.I.P. Jest dobrze (1) ..a nawet bardzo dobrze. Talerz mięs dla dwóch osób to czysta poezja -... Marcin Drink z niespodzianką (1) Była to moja pierwsza i ostatnia wizyta ze znajomymi w tym lokalu. Wystrój... zniesmaczona Rodzina z Kujaw - opinia (1) Bardzo smaczny kotlet schabowy i kapuśniak w chlebie!b. miła pani... Rodzina z Kujaw