Metamorfozy Morena

Salony kosmetyczne Paznokcie Medycyna estetyczna

Gdańsk, prof. Mariana Raciborskiego 1

Monika - opinia (1) Polski peeling ziołowy rewelacja w przypadku mojej trądzikowej cery :)... Monika Paznokcie hybrodowe super (1) Paznokcie wytrzymały prawie 3 tygodnie, ściągałam tylko ze względów... Monika Super gabinet (1) Jestem bardzo zadowolona, korzystałam kilkukrotnie z różnych zabiegów,... maria
wizyta w salonie (2) W salonie bylam tylko raz w kwietniu 2016. Trafilam z przypadku znalazlam... kilentka wzór gabinetu (2) Tak powinien wygladac gabinet. Atmosfera też powinna służyć jako wzór.... asia Zadowolona Klientka (1) Do salonu trafiłam dzięki dobrym opiniom w internecie i po wizycie przychylam... Kasia Przede wszystkim relaks (1) Z usług tego gabinetu korzystałam już wielokrotnie i zawsze wychodzę... Magdalena Bardzo dobry salon - zaangażowanie i profesjonalizm. (1) Bardzo dobry salon - zaangażowanie i profesjonalizm. Właścicielka potrafi... alraka karboksyterapia (1) Jestem stałą klientką gabinetu.Polecam wszystkim zabieg karboksyterapii... zuzanna Fajne miejsce polecam (1) Bardzo mi się podoba gabinet, fajna obsługa i dobrze wykonany za zabieg, będę... Majka Polecam (1) Byłam w gabinecie już kilka razy i mogę śmiało wystawić pozytywną ocenę. Sam... Małgorzata Polecam :) (1) Z usług Metamorfozy Morena korzystałam już wiele razy. Gabinet ma szeroką... Ela Gorąco polecam !!! (1) Trafiłam przypadkiem na to miejsce i już tam zostałam. Korzystałam z usług... Joanna Ilo Szpilo - opinia (1) Gabinet na 5! Fachowa obsługa, duży wybór zabiegów i dobra cena za oferowaną... Ilo Szpilo Szczerze polecam !!! (1) Metamorfozy Morena - gabinet kosmetyczny który mogę szczerze polecić. Zabiegi... Michał Polecam! (1) Jako doświadczona bywalczyni salonów kosmetycznych mogę śmiało powiedzieć, że... Gosia oczyszczanie i deplilacja (1) Szybko bez zbednego czekania. lovelas POLECAM!!!! (1) Byłam trzy razy w gabinecie Metamorfozy Morena - jestem bardzo zadowolona z... Anielka Polecam serdecznie (1) Przyjemna atmosfera, przytulny i elegancki wystrój, bardzo czysto. Zabiegi na... ANNA Magdalena - opinia (1) Drogie Panie serdecznie polecam. Profesjonalne zabiegi z super kosmetykami.... Magdalena