Metoda Hamonda

Szkoły językowe

Gdynia, Świętojańska 105/4

Dla mnie najlepsza metoda nauki j. angielskiego (1) Za mną rok nauki j. angielskiego metodą Hamonda i rozpoczęłam kolejny.... Hanna Polecam (1) Nauka w małych grupach. Metoda pomaga w przezwyciężeniu strachu przed... Wioleta Polecam!!! (1) Gdyby nie ta metoda nie wiedziałabym ze potrafię rozmawiać po angielsku. Mam... Iwka
nie tylko dla początkujących (1) Metoda nauki odpowiednia nie tylko dla początkujących, w moim przypadku był... Anna Beba - opinia (1) W końcu zaczęłam mówic bez oporów,Chodze juz 3 miesiąc na angielski a metoda... Beba zdecydowanie polecam (1) Miałem okazję otrzymać darmowe lekcje pokazowe metodą Hamonda i jest to... Kapitan Bomba Naprawdę warto! (1) Moi Znajomi, po odbyciu jakichś kurów języka angielskiego nie byli zbytnio... Miron Serdecznie polecam! (1) Już po pierwszych zajęciach, bylem pozytywnie zaskoczony nie tylko samym... Krystian mikre - opinia (1) Nowy sposób prowadzenia zajęć, a co za tym idzie nowy sposób nauki.... mikre Adam - opinia (1) Jestem studentem AM na III roku. Uczęszczam obecnie na kurs z Angielskiego i... Adam