Metoda Hamonda

Szkoły językowe

Gdynia, Świętojańska 105/4

oszukanakursantka - opinia (3) Dramat. Odradzam wszystkim tę pożal się Boże szkołę. Koncepcja braku... oszukanakursantka Agnieszka - ocena (1) Polecam, można się otworzyć i wiele nauczyć. Metoda inna niż wszystkie, ale... Agnieszka Małgorzata Formela - ocena (1) Bardzo dobra metoda nauki języka (w moim przypadku angielskiego). Po wielu... Małgorzata Formela
Dominika - ocena (1) Świetna metoda. Pozwoliła mi w relatywnie krótkim czasie przełamać barierę... Dominika Sandra - ocena (1) Super metoda. W bardzo krótkim czasie widać rezultaty. Serdecznie polecam! Sandra Wojciech - ocena (1) Wspaniała metoda. Rzeczywiście widać szybko postępy. Wojciech Tomek - ocena (1) Zapowiadało się Super, zajęcia z lektorem były ciekawe i budujące. Podpisałem... Tomek Kasia - opinia (1) Polecam, można się otworzyć i wiele nauczyć. Najskuteczniejsza metoda dla mnie. Kasia Katarzyna - opinia (1) Super szkoła, zajęcia są prowadzone w ciekawy i skuteczny sposób, Dzięki... Katarzyna Mirek - opinia (1) Kurs po którym zarobiłem największe postępy naprawdę polecam Mirek Polecam (1) Kurs bardzo ciekawy, uczy mówienia po angielsku bez zastanawiania się,... Kasia GODNE POLECENIA.Najważniejsze że są wyniki (1) Mogę godnie polecić ,nauczanie ,nauczyciele na 6. Maciej opinia (1) Bardzo polecam metodę oraz nauczycieli którzy się tym zajmują. karolina Jestem zadowoloną uczestniczką kursu (1) Polecam każdemu kto do tej pory ma kłopoty z podjęciem konwersacji. Bardzo... Ewa Polecam METODA HAMONDA (1) Uczęszczam do tej szkoły od pół roku. Miałam trudności z nauką języka, kiedy... Dorota Metoda Homonda (1) Naukę języka angielskiego metodą Homonda zaczęłam 2 miesiące temu jestem pod... Stanisława POLECAM! (1) Przez pol roku naczuczylam sie wiecej niż w ciągu paru lat w szkolnej lawie.... iza Super metoda!!! (1) Polecam szczególnie za dużą intensywność i efektywność nauki, nawet w... Barbara Metoda Hamonda super skuteczna w nauczaniu języka ! Polecam !!! (1) Polecam metodę Hamonda w 100% !!! W moim przypadku szczególnie sprawdziła się... Ania Warto skorzystać (1) Polecam Metodę Hamonda dla tych którzy chcą w miarę szybko komunikować się w... Wojtek