najlepsze rockowe/metalowe miejsce w okolicy (2) Metro to świetna imprezownia, gdzie można się wyszaleć a potem napić pysznego... theME Jestem na tak (1) dobra muza rockowa, duży wybór brow, polecam wszystkim w klimacie Anonimus Nie ma drugiego takiego miejsca (1) Najlepsze miejsce dla miłośników rocka i mocniejszej muzy. Bardzo duży wybór... Monika
Obsługa tragedia! (1) Klub do tej pory był postrzegany przeze mnie jako przyjazne miejsce gdzie... Agata przyzwoicie (1) Miły klub. Praktycznie jedyne miejsce w trójmieście gdzie fani cięższych... skeleton Justyna - opinia (1) Najlepszy klimatyczny pub w calym Gdansku. Najlepsza muzyka, najlepszy dj i... Justyna metro? zawsze! (1) Chyba jedyny klub w Trójmieście z naprawdę dobra alternatywna muzyka. Dużo... dredzik Najlepszy klub w Trójmieście (1) Imprezy tematyczne, kararocke, dobra muza, czego chcieć więcej? Jestem w... Lilith Polecam wszystkim znudzonym przewidywalnością gdańskich klubów. (1) Myślę, że jest to jedyny klub w Gdańsku serwujący tak różnorodne imprezy.... Jula Metro, najlepszy rockowe miejsce w trójmieście. (1) Zimne,pyszne piwko w przystępnej cenie. Sympatyczna obsługa. i przede... Ania POLECAM (1) Polecam Klub w 100%.Profesjonalna i miła obsługa,Klimatyczna muzyka. Każdy... slawszczep nie dolewaja (1) W klubie znacząco nie dolewają - piwa. Nigdy nie zdarzyło mi się dostać... Adam S.M. - opinia (1) strasznie śmierdzące miejsce,na maxa zadymione,chyba brak klimatyzacji? nie... S.M.