Mewa

Stomatolodzy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 164

Unikać Andżeliny (2) Byłam kiedyś zmuszona skorzystać z usług pogotowania, jeśli chodzi o pomoc... Anka polecam (1) obsluga profesjonalna, szybka pomoc, mila atmosfera, polecam jak najbardziej! madzia Dziekuje (1) Ja dzis w nocy ok 1 trafilam z takim bólem że nie da sie tego opisac,zostalam... Magda
DR.WĄSEWICZ NAJLEPSZA (1) Dr.WĄSEWICZ zedydowanie premia wszystkich Miła, sympatyczna, bardzo dobrze... W.W Asystentka =Masakra (3) Wczoraj nad ranem zjawilem się z mega bulem 5-taki przywitała mnie strasznie... Piotr pomocny lekarz (1) Byłam ostatnio u pani Górskiej z bólem zęba.Miła i pomocna pani.Wszystko w... katarzyna BARDZO ZADOWOLONA! (1) Od niedawna leczę się u dr Niemczuk. Młodziutka, ale bardzo dobra lekarka. Na... Żaneta Naciągaja na kase (1) w Mewie naciągają na usługi płatne obsługa raczej miła ale i tak nie polecam... grzegorz polecam dr Górską (1) Od kilku tygodni leczymy się z mężem u doktor Górskiej. Niezwykle symaptyczna... Amelia Dramat to rzeznicy nie stomatolog (1) Trafilem tam w nocy z bolem, znieczulenie dostalem z wielka laska a poznie to... pacjent Polecam (1) Wszyscy narzekają i krytykują a ja dziękuję doktor Zacharskiej za bezbolesne... Pacjentka Koszmar (1) Nigdy gorzej nie trafiłam. Mialam przyjemność być przyjeta przez dr.... Niko dr Zacharska potraktowała bardzo niekompetentnie dziecko (4) Bardzo negatywnie oceniam pracę dr Zacharskiej. Trafiłam do niej, kiedy... Diffenbachia przygnebiona (2) Moge doradzic osobą z bólem zeba jak najdalej od Pani... lusia Doktor Zacharska profesjonalna dentystka- polecam. (1) Bezboleśnie, estetycznie i bardzo kompetentnie dr ZACHARSKA wyleczyła moje... Jagoda PANSTWOWA SŁUŻBA ZDROWIA (2) Trafiłam do poradni z wyrzynająca i boląca ósemka ,czekaliśmy długo na... pacjent polecam (1) Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy z zębami :) za mną już 3 wizyty w tym... Anna super (1) baaaaardzo szybko można się zarejestrować, praktycznie z dnia na dzień Klaudia