Mewa

Stomatolodzy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 164

Abc - ocena (1) Chodzę od wielu lat tam. Zęby są bardzo dobre robione, wszystko się trzyma.... Abc Michał - opinia (1) Zostałem przyjęty "z ulicy", po nagłym wypadnięciu plomby.... Michał Uslugi i obsługa na nie. (1) Usługi i obsługa na niskim poziomie. Panie obsługujące, nieuprzejme. Plomby... Smutna
Wizyt na nfz, nie polecam (1) Daje dwie gwiazdki ponieważ wcześniejsza opieka dentystyczna była ok. Jednak... Paulina NIE!!! nie... (1) 8-10 razy pobierano nieporadnie odcisk na protezę,przy najprostrzym ubytku... Kazimiera Szkoda pieniędzy (1) Nie polecam dr.Zacharskiej. Kilka miesięcy temu słysząc dobre opinie udałam... Kasia USŁUGA NA NFZ (2) w poradni byłam na usłudze usuwania kamienia nazębnego w ramach NFZ. Zabieg... Edyta Obsługa fatalna na recepcji (3) Chodzilam do Dr.Wąsewicz bardzo dobra lekarz lecz od kiedy gabinet został... Były pacjent Najlepsza placówka stomatologiczna (1) Najlepsze miejsce w którym byłam. Bardzo miła obsługa, czysto, rzetelnie.... marta Świetne miejsce! (1) Śmiało polecam ta poradnię stomatologiczną. Lekarze kompetentni, nie... K.C.K. Dr Pietrzyca stomatolog (1) Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr weronika Pietrzyca?? Sjjajja Nie polecam (1) Nie polecam dr Zacharskiej. Rok zabawy z jednym zębem, co chwilę wkładane... Nie polecam Polecam (1) Polecam wizyte w tej przychodni stomatologicznej w szczególności polecam dr.... Patryk Gdzie jest dr Pietrzyca? Czy ktoś wie gdzie się przeniosła? (3) Może ktoś wie gdzie przeniosła się dr Pietrzyca ? Bardzo sobie chwaliłam jej... Beata świetny młody zespół dentystów (1) W przychodni sami młodzi dentyści, ale z dużą wiedzą i zdolnościami. Ja... Karolina Polecam (1) Niedawno odbylem swoja pierwsza wizyte w tym gabinecie. Od dziecka strasznie... Aleksander Polecam! (1) Byłem dzisiaj na zabiegu refundowanym z NFZ polegającym na nałożeniu nowej... Michał Dr Charko (1) Bardzo mila obsluga, Panie na recepcji bardzo empatyczne, a p.Charko to... Agnieszka Super (1) Bardzo ale to bardzo polecam dr Pietrzyca. Fachowo, szybko i dokładnie,... Magda Unikać Andżeliny (2) Byłam kiedyś zmuszona skorzystać z usług pogotowania, jeśli chodzi o pomoc... Anka