Miasto Aniosłów

Witam,

Z czystym sumieniem mogę polecić tę restaurację. W ostatnim tygodniu miałem okazję gościć i muszę przyznać jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Obsługa miła i pomocna zorientowana na sukces restauracji. Bardzo fajne przystępne menu za które brawa dla szefa kuchni. W końcu na tym to polega, aby było smacznie, a jakość potraw naprawdę na wysokim poziomie. Nieco gorzej oceniam wystrój, ale to kwestia gustu więc nie chcę nikogo przekonywać i najlepiej samemu ocenić. Jeśli chodzi o ceny to jak na lokalizację restauracji są naprawdę przystępne. Generalnie bardzo polecam wszystkim lubiącym dobrze i niedrogo zjeść w miłej i przyjaznej atmosferze. Na pewno będę wracał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witam,

dziękuje Panu za opinie, która jeszcze bardziej motywuje naszych pracowników do podnoszenia kwalifikacji w celu wychodzenia na przeciw oczekiwaniom naszych Gości. Mam również nadzieje, że Pan pozostanie naszym Gościem, a my dołożymy wszelkich starań żeby przy następnej wizycie w Mieście Aniołów był Pan jeszcze bardziej zadowolony. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu:

miasto aniosłow hahahhahah
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0