Rewelacja (2) Najlepszy salon w jakim byłam, rodzinna atmosfera, miło, profesjonalnie,... Marzena Na przestrogę. (1) Wybrałyśmy się z mamą po urlopie na kilka zabiegów przed powrotem do pracy by... Kinga Miasto Piekna (1) Mila domowa atmosfera, profesjonalna obsługa, opieka którą otoczony jest... Magda
ODCHUDZANIE (2) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USłUG TEGO ZAKłADU. MAJą DUZY WYBóR MASZYN NA... Katarzna Głuchowska mój ulubiony salon!!! (1) Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa. Pełen relaks i wspaniałe... Aleksandra pozdrowienia dla najfajniejszego salonu w Gdyni (1) Dziewczyny, dzieki za pyszną herbatkę przy każdej wizycie, za parę... MARTA WOŹNIAK zadzwonilam i zostałam potraktowana opryskiliwie ! (2) Pani która odebrała telefon wymądrzała się i pouczała mnie, to nie... niedoszła klientka Miasto przyjemności (1) Wybrałam się do Miasta Piękna by po urlopie przywrócić blask moim stopom i... zadowolona super:) (1) profesjonala, bardzo miła obsługa, polecam rollmasaż, vacu,... Asia Ela - opinia (1) Byłam tam już 5 razy i zawsze spotkałam się z pełnym profesjonalizmem i miłą... Ela monika - opinia (1) super! zrobiłam sobie mikrodermabrazję i zabieg na twarz z uzyciem... monika Kasia - opinia (1) Rollmasaż - super wynalazek!!! Kasia Gorąco polecam (1) Nowo otwary salon urody w dogodnej lokalizacji. Przyjemny wystrój,... Madzia