profesjonalizm (1) polecam Pana Michała każdemu. Duża wiedza, profesjonalne, ludzie podejście. Agata Pełen Profesjonalizm (1) Jestem zaskoczona podejściem do tematu , fachową wiedzą i profesionalizmem z... Danuta Lato Naprawdę jestem zaskoczona! (1) zdziwiłam się, bo myślałam, że w tej branży pracują same hieny. Na prawdę... Magda
Jacek - opinia (1) Z Panem Michałem spotkałem się kilkukrotnie. Trochę go pomęczyłem, bo jestem... Jacek Wielki POZYTYW (1) Pan Michał Skorek jest bardzo dobrym doradcą. Dobiera idealne ubezpieczenia... Agnieszka Zużewicz nieświadomy? (1) Zainwestowałem swoje pieniądze w produkcie inwestycje Axa w 2008r Produkt... emQ Profesjonalista (1) Pełen profesjonalizm, godny zaufania i polecenia. Do tego sympatyczny i... Joanna PROFESJONALNIE (1) Pana Michała polecił mi znajomy, kiedy zaciągnęłam kredyt na mieszkanie.... Agnieszka Z. profesjonalista. (1) Świetny doradca i fachowiec. Dobiera idealne ubezpieczenia i inne usługi... Marcin Jestem na tak! (1) Pan Michał rzetelnie wytłumaczył mi plusy i minusy inwestowania... Do tej... Karolina F.