Michał - ocena
Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Verstol. Od dłuższego czasu marzyła mi się nowa kuchnia. Największy problem miałem jednak ze znalezieniem takiej, która będzie idealnie wypełniała przestrzeń w moim domu. Chciałem kuchnie na wymiar, a jak wiadomo, w sieciówkach jakość nie jest na najwyższym poziomie i ciężko o kuchnię na wymiar, spełniającą wszystkie wymagania na których mi zależało. Znajomi polecili mi Pana Zbigniewa, z którego usług już korzystali i byli bardzo zadowoleni z uzyskanego efektu. Ogromny plus za doradztwo- nie wszystkie moje pomysły były trafione, Pan Zbyszek zaproponował lepsze rozwiązania. To co w dzisiejszych czasach jest rzadkością- staranność i dokładność. Miałem do czynienia z osoba profesjonalną, która zna się na tym co robi i starannie podchodzi do realizacji projektu.
Polecam tą firmę każdemu, kto szuka fachowca z pasją, który do każdego zlecenia podchodzi indywidualnie zachowując solidne wykonanie, dostosowane do potrzeb najbardziej wymagającego klienta.
Polecam tą firmę każdemu, kto szuka fachowca z pasją, który do każdego zlecenia podchodzi indywidualnie zachowując solidne wykonanie, dostosowane do potrzeb najbardziej wymagającego klienta.