Arek - ocena (10) Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu... Arek Aga - ocena (1) Sprawnie, szybko, profesjonalnie, uczciwie. Bardzo polecam!!!! Aga Justa - ocena (1) Pan Marek z synami robili nam kuchnię, szafy i zabudowę pod telewizor.... Justa
Tomasz - ocena (2) firma niepoważna. zrobiono pomiary, omówiliśmy projekt, ustaliliśmy termin i... Tomasz Anna - ocena (1) Polecam Panów z całego serca, bardzo mili, znają się na rzeczy, doradzą... Anna Współpraca - ocena (1) Współpraca z firmą SKAMO, do której trafiliśmy z polecenia współpracującej z... Współpraca Dokry - ocena (1) Nie dajcie się zwieźć pięknym zdjęciom na ich stronie, czy instagramie.... Dokry Ola - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z ESEN Studio jeśli chcecie mieć piękną kuchnię.... Ola Monika - ocena (1) Zdecydowanie polecam firmę Supermebel Współpraca przebiegła bardzo sprawnie... Monika Martyna - ocena (1) Przede wszystkim bardzo dobry kontakt na początku - szybka odpowiedź na... Martyna Brygida - ocena (1) Zrealizowało się moje marzenie o idealnej kuchni Brygida Mariusz - ocena (1) Efekt końcowy naprawdę mnie zachwycił. Mariusz Blazej - ocena (1) Realizacyjna masakra. Miałem z firmą 2 umowy z terminem wykonania na koniec... Blazej Kacper - ocena (1) Od projektu, przez realizację, aż po montaż Moja kuchnia wygląda rewelacyjnie Kacper Aga D - ocena (1) Bardzo terminowy, fachowo podszedł do tematu i zrealizowal temat przed... Aga D Karina - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka efektownych rozwiązań do kuchni. Karina Paweł - ocena (1) Fantastyczna obsługa, meble kuchenne z dbałością o każdy detal. Paweł Agata - ocena (1) Od wejścia czułam się zaopiekowana Zdecydowanie polecam! Agata Anonim - ocena (1) SKAMO okazała się absolutnym strzałem w dziesiątkę! Meble są solidnie... Anonim A&M - ocena (2) Współpracę z Panem Markiem oceniamy znakomicie. Robiąc remont od 2,5 roku... A&M