Brygida - ocena (1) Zrealizowało się moje marzenie o idealnej kuchni Brygida Arek - ocena (8) Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu... Arek Mariusz - ocena (1) Efekt końcowy naprawdę mnie zachwycił. Mariusz
Blazej - ocena (1) Realizacyjna masakra. Miałem z firmą 2 umowy z terminem wykonania na koniec... Blazej Kacper - ocena (1) Od projektu, przez realizację, aż po montaż Moja kuchnia wygląda rewelacyjnie Kacper Aga D - ocena (1) Bardzo terminowy, fachowo podszedł do tematu i zrealizowal temat przed... Aga D Karina - ocena (1) Polecam każdemu, kto szuka efektownych rozwiązań do kuchni. Karina Paweł - ocena (1) Fantastyczna obsługa, meble kuchenne z dbałością o każdy detal. Paweł Agata - ocena (1) Od wejścia czułam się zaopiekowana Zdecydowanie polecam! Agata Anonim - ocena (1) SKAMO okazała się absolutnym strzałem w dziesiątkę! Meble są solidnie... Anonim A&M - ocena (2) Współpracę z Panem Markiem oceniamy znakomicie. Robiąc remont od 2,5 roku... A&M Paweł - ocena (1) Efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania! Warto było zaufać Paweł Iwona - ocena (1) Polecam usługi ESEN! Kontakt, terminowość, wykonanie-wszystko bez zarzutu.... Iwona Agnieszka Sz. - ocena (1) Gorąco polecamy każdemu ESEN Studio! W naszym mieszkaniu Panowie wykonali... Agnieszka Sz. Paweł - ocena (1) Uczciwie polecam! Bardzo dokładnie wykonana praca, solidnie, czysto i... Paweł Piotr - ocena (1) Wymiana frontów i części szafek wraz z nową wyspą w kuchni i wyszło tak jak... Piotr Rafał - ocena (1) Wykonywali mi szafę na wymiar w Trójmieście (Gdańsk). Bardzo rpofesjonalnie... Rafał Monika Sawicka, Nika Studio - ocena (1) Najlepsza współpraca stolarska, jaką miałam ever! Polecam z całego serca.... Monika Sawicka, Nika Studio Asia - ocena (1) Pan Gabryś niesamowita precyzja kuchnia wykonana idealnie!!! Przede... Asia barbaragoc@o2.pl - ocena (1) Profesjonalna aranżacja wnętrz. Godne polecenia. barbaragoc@o2.pl