Żaneta - ocena (1) Polecam usługi tej firmy, profesjonalne podejście do klienta, projekt... Żaneta Paweł - ocena (1) Super wykonana praca, czysto i ładnie. Szczerze polecam. Paweł Krystyna - ocena (1) Firma wykonała zabudowę mebli do kuchni. Jestem bardzo zadowolona, termin... Krystyna
Tomasz - ocena (1) firma niepoważna. zrobiono pomiary, omówiliśmy projekt, ustaliliśmy termin i... Tomasz Kamil - ocena (1) Polecam! Świetny projekt! Kamil Zuzanna - ocena (1) Niewielki salon wydaje się dużo większy, niż jest w rzeczywistości. Pomimo... Zuzanna Iza - ocena (1) Ocena dla uslugi opisanej poniżej - 6.0 Poniżej zapisała sie ocena domyślna... Iza Iza - ocena (1) Bardzo polecam uslugi firmy Alex Domino. Bardzo dobry,szybki kontakt.... Iza Kuba - ocena (1) Pomysł jaki dostałem na aranżację pokoju jest bardzo ciekawy. Polecam Pana... Kuba Mateusz - ocena (1) Opinie o Meblach Piorunkiewicz Znajdziesz tutaj opinie klientów... Mateusz Adam - ocena (1) Projekt jak i wykonanie podwieszanego sufitu do salonu, zrobionego z... Adam Kateryna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Alexa Dimino. Zamówiłem różne meble na... Kateryna Damiantiger - ocena (1) Bardzo wysoka jakość wykonanych mebli. Pełen profesjonalizm, zdecydowanie... Damiantiger Mag. - ocena (1) Polecam, szybko wymierzone i wykonane Mag. Adam - ocena (1) Świetnie wykonany projekt! Polecam w 100% Adam Łukasz - ocena (1) Doświadczyłem ostatnio kontakt z firmą, i bardzo polecam, meble na wymiar... Łukasz Krystian z Lęborka - ocena (1) Najlepszy kontakt , Super cena , termin realizacji tydzień przed umowa .... Krystian z Lęborka Malwina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, przemiła obsługa! Bardzo polecam! Malwina Karolina Janecka - ocena (1) Potrzebowałam regały na książki do jednego z pokoi. Pan Sławek przeszedł... Karolina Janecka Ewelina z Wrzeszcza - ocena (1) Bardzo profesjonalne i miłe podejście. Od samego początku bardzo dobry... Ewelina z Wrzeszcza