Karolina - ocena (3) Zamowienie na meble złożyłam na początku maju, czas oczekiwania dość dlugi,... Karolina Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Verstol. Od dłuższego czasu marzyła mi... Michał Marcin - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu meble wykonane solidnie polecam Marcin
Luu - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonania stolarki kuchennej przez Pana... Luu Ewa - opinia (1) Nie dość, że przed terminem, to dokładnie i czyściutko. Wymyśliłam coś... Ewa Ania - opinia (1) Jestem zachwycona współpracą. Świetny kontakt, fachowe doradztwo, szybka... Ania Aniela - opinia (1) Kuchnia wykonana fenomenalnie. Mija właśnie rok odkąd stoi u nas - nadal jest... Aniela Jarek - opinia (1) Meble na medal...precyzja i super doradztwo Jarek Ewa - opinia (1) Słowny, punktualny i odpowiedzialny. Jestem zachwycona fachowością i... Ewa Mariola - opinia (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze swojej szafy! Termin realizacji: 3... Mariola Magdalena - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Uwzględniał wszystkie moje pomysły,... Magdalena Olga - opinia (1) I stało się! Mam kuchnię marzeń!!! Piękną,funkcjonalną,z materiałów świetnej... Olga Sławek - opinia (1) Zabudowa do kuchni wykonana profesjonalnie i elegancko. Kiedy żona wchodzi do... Sławek Aneczka - opinia (1) Firma Kornik wykonala dla mnie meble kuchenne na wymiar do ciasnej małej... Aneczka Paulina i Michał - opinia (1) Bardzo polecamy tę Pracownię Stolarską. Pan Adam podjął się kosmetyki kilku... Paulina i Michał Marzena - opinia (2) Pan Marek już od pierwszego spotkania wzbudził we mnie pełne zaufanie.... Marzena emilia - opinia (1) Bardzo rzadko umieszczam opinie, ale tu nie mogłam jej nie dać. Zamówiliśmy... emilia Alicja - opinia (1) Firma bardzo obniżyła jakość obsługi. Mają obsuwy w terminach (ale płatności... Alicja Magdalena - opinia (1) Jeszcze nie skończona kuchnia, ale już po pierwszym złożeniu dolnych szafek i... Magdalena Michał - opinia (1) Pan Tomek to profesjonalista w 100%. Jest bardzo dokładny, pomysłowy i... Michał