Magda - ocena (1) Rzetelny, solidny, uprzejmy, terminowy fachowiec. Bardzo dobra jakość w... Magda Mariola - ocena (1) Najlepszy Stolarz w Trójmieście, wykonanie w najlepszym wydaniu, jakość, cena... Mariola Anna - ocena (1) Profesjonalizm, szybka realizacja i przyjazna obsługa to główne atuty firmy.... Anna
klient - ocena (1) super współpraca, polecam! klient Tomasz - ocena (1) Szybkie wykonanie projektu jak i szybki termin realizacji montażu szafy.... Tomasz Kinga - ocena (1) Profesjonalne wykonanie szafki kuchennej. Wygląda lepiej niż mogłam się... Kinga Iwona - ocena (1) Polecam. Sprawnie, fachowo wykonywane meble! Iwona Bartłomiej 1975 - ocena (1) To naprawdę rzetelna firma. Pomogła nam zaprojektować zabudowę przedpokoju i... Bartłomiej 1975 Mateusz - ocena (1) Z usług indeco skorzystałem w lecie, zamawiałem zabudowę kuchenną. Jestem... Mateusz Karolina - ocena (3) Zamowienie na meble złożyłam na początku maju, czas oczekiwania dość dlugi,... Karolina Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Verstol. Od dłuższego czasu marzyła mi... Michał Marcin - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu meble wykonane solidnie polecam Marcin Luu - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonania stolarki kuchennej przez Pana... Luu Ewa - opinia (1) Nie dość, że przed terminem, to dokładnie i czyściutko. Wymyśliłam coś... Ewa Ania - opinia (1) Jestem zachwycona współpracą. Świetny kontakt, fachowe doradztwo, szybka... Ania Aniela - opinia (1) Kuchnia wykonana fenomenalnie. Mija właśnie rok odkąd stoi u nas - nadal jest... Aniela Jarek - opinia (1) Meble na medal...precyzja i super doradztwo Jarek Ewa - opinia (1) Słowny, punktualny i odpowiedzialny. Jestem zachwycona fachowością i... Ewa Mariola - opinia (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze swojej szafy! Termin realizacji: 3... Mariola Magdalena - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Uwzględniał wszystkie moje pomysły,... Magdalena