dorota - opinia (1) bardzo nie polecam. Byłam kientką tej firmy. To co z nimi przeżyłam to jest... dorota Andz - opinia (1) Profesjonalnie. W terminie. Wykonanie również profesjonalne. Doradzili i nie... Andz Justyna S. - opinia (1) Zamówiłam u Pana Marka kuchnię oraz szafę do zabudowy. Muszę przyznać, że... Justyna S.
Tomasz - opinia (1) Polecam Pana Pawła Jarosz, z którym mieliśmy przyjemność współpracować przy... Tomasz Niezadowolony klient - opinia (1) Finalna cena wyższa niż początkowa, zero negocjacji, niedokładne wykonanie... Niezadowolony klient kuchnia - opinia - opinia (1) Podtrzymuję opinie poprzedników. Przestrzegam przed tą firmą, od maja mam... kuchnia - opinia Bożena - opinia (1) Gorąco polecam Pracownię Stolarską Złotowąsy! Dbałość o szczegóły,... Bożena Marek - opinia (1) Indeco wybrzeże to firma godna polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Marek Krystian - opinia (1) Polecam firmę indeco wybrzeże która działa kompleksowo! Najpierw przyjechał... Krystian A.P - opinia (1) Generalnie wszystko na wysokim poziomie. A.P A.P - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma.Nie jest tanio,ale za to bardzo solidnie wykonane... A.P Wieśka - opinia (1) meble dobrze wykonane ,długie terminy Wieśka Niezadowolona klientka - opinia (3) Właściciel tej firmy jest niepoważnym człowiekiem. Od momentu kiedy miał... Niezadowolona klientka Janusz Arczuk - opinia (1) Dobra firma polecam magada gesler Korzystałem ostatnio z ich uslug i... Janusz Arczuk Krzysztof - opinia (1) Plecam Szybko , solidnie , świetny kontakt. Zrobiłem już 4 temat z ta firma... Krzysztof Marlena - opinia (1) Moje wrażenia?! Moja wymarzona kuchnia jest już bardzo realna. Dzięki... Marlena Iza - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Adama! Pełen profesjonalizm, terminowość i dokładność. Iza Kinga Młodzianowska - opinia (1) Gorąco polecam pracownię stolarską Złotowąsy. Szafka RTV wykonana bardzo... Kinga Młodzianowska Wojtek - opinia (1) Szybko, tanio, wygodnie. Polecam! Wojtek Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy pana Adama. Meble kuchenne, które wykonał są... Maria