Olga - opinia (1) I stało się! Mam kuchnię marzeń!!! Piękną,funkcjonalną,z materiałów świetnej... Olga Sławek - opinia (1) Zabudowa do kuchni wykonana profesjonalnie i elegancko. Kiedy żona wchodzi do... Sławek Aneczka - opinia (1) Firma Kornik wykonala dla mnie meble kuchenne na wymiar do ciasnej małej... Aneczka
Paulina i Michał - opinia (1) Bardzo polecamy tę Pracownię Stolarską. Pan Adam podjął się kosmetyki kilku... Paulina i Michał Marzena - opinia (2) Pan Marek już od pierwszego spotkania wzbudził we mnie pełne zaufanie.... Marzena emilia - opinia (1) Bardzo rzadko umieszczam opinie, ale tu nie mogłam jej nie dać. Zamówiliśmy... emilia Alicja - opinia (1) Firma bardzo obniżyła jakość obsługi. Mają obsuwy w terminach (ale płatności... Alicja Magdalena - opinia (1) Jeszcze nie skończona kuchnia, ale już po pierwszym złożeniu dolnych szafek i... Magdalena Michał - opinia (1) Pan Tomek to profesjonalista w 100%. Jest bardzo dokładny, pomysłowy i... Michał Marta - opinia (1) Montaż, który miał zająć tydzień-dwa, ciągnie się już trzeci miesiąc. Biorą... Marta Anna - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Pan Paweł Jarosz idealnie wspomógł nie tylko samo... Anna Anna - opinia (1) Wszystko jak najbardziej zgodnie z planem! Pan Paweł Jarosz to godny... Anna P - opinia (1) Kompetentny, pomocny. Na wszelkie pytania odpowiedział, rozwinął wątpliwości,... P Ewa K - opinia (1) Polecam usługi stolarskie u Pana Marka. Pan Marek przygotował cały projekt... Ewa K Kasia i Piotr - opinia (1) Po zapoznaniu się ze świetnymi opiniami na temat fachowości p. Marka... Kasia i Piotr Elżbieta z Sopotu - opinia (1) Pan Marek Jabłoński to świetny fachowiec w branży stolarskiej ! Takich jak... Elżbieta z Sopotu Joanna - opinia (1) Jestem po montażu zabudowy w salonie oraz szafy i pawlaczy w przedpokoju.... Joanna Ewa - opinia (1) Z usług mwr f.u.h. marek Jabłoński (kuchnia + częściowa zabudowa korytarza)... Ewa Łukasz - opinia (1) Gorąco polecam pracownie stolarską złotowąsy adam Wasyliszyn ze względu na... Łukasz Zofia - opinia (1) Z usług Pana Marka skorzystałam na podstawie opinii na portalu Trójmiasto i... Zofia