Radek - opinia (1) Pan Adam pomógł wybrać najlepsze rozwiązania i doradził, z których warto... Radek Mat - opinia (1) Najlepszy fachowiec w Trojmiescie. Estetyka, terminowość, jakosc , rzetelnosc... Mat Katarzyna D. - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Złotowąsy (zostały wykonane meble kuchenne).... Katarzyna D.
Natalia JB - opinia (1) Mogę śmiało powiedzieć, że dokładność, rzetelność i perfekcja u tego Pana to... Natalia JB Beti - opinia (1) Co tu dużo mówić, pełen profesjonalizm! Jestem zachwycona pracą Pana Adama.... Beti Katarzyna - opinia (1) Pan Adam jest przemiłym fachowcem z wyobraźnią i pomysłem na realizację.... Katarzyna Anka - opinia (1) Jestem zachwycona współpracą z Panem Adamem. Zawsze zlecając projekt nowej... Anka Sebastian - opinia (1) Świetna jakość wykonania i doradztwo, różne możliwości wykonania na każdy... Sebastian Dawid - opinia (1) Nazwa firmy ekstra ;) Pan wykonał dla nas kuchnię w zabudowie na wysoki... Dawid . - opinia (1) Niestety ale baaardzo dużo problemów po drodze. Totalny brak wywiązania się z... . V.P Gdynia - opinia (1) Duża wiedza i kompetencje. Wizualizacja zabudowy i wykonanie bardzo staranne,... V.P Gdynia Antoni Dubowicz - opinia (1) Szukając w Gdyni firmy, która podjęłaby się kompleksowej przebudowy naszej... Antoni Dubowicz Ewa Raczyńska - opinia (1) Mamy dość nietypową kuchnię, więc gotowa zabudowa nie wchodziła w rachubę. Po... Ewa Raczyńska Katarynka1122 - opinia (1) Jeden z bardziej profesjonalnych stolarzy w Trójmieście. Podejście do klienta... Katarynka1122 Klient78 - opinia (1) Stolarz najlepszy w Trójmieście! Fachowość bezkonkurencyjna. Wykonywał u mnie... Klient78 Małgorzata Nowak - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, dbanie o każdy szczegół aby wszystko było... Małgorzata Nowak Agnieszka - opinia (1) Z usług firmy pana Marka korzystaliśmy po raz drugi. Dzięki udanej (po raz... Agnieszka Joanna Wiloch - opinia (1) Polecam !!! Miałam przyjemność współpracować z Panem Markiem przy mojej... Joanna Wiloch Szafa - opinia (1) Przestrzegam, strata pieniędzy, brak wywiązania się z umowy. Negatywne... Szafa Barbara - opinia (1) Firma solidna, profesjonalna, meble- szafy działają bez zarzutu i prezentują... Barbara