Nie sądziłam, że to, co przeżyłam kiedyś a może raczej kim byłam może tak bardzo wpływać na to, kim jestem dzisiaj. Oczyszczanie poprzednich wcieleń u Karoliny to było coś więcej niż sesja energetyczna. To było jak podróż w głąb siebie, ale głębiej niż kiedykolwiek wcześniej.

Zobaczyłam rzeczy, które tłumaczyły moje obecne lęki, relacje, nawet powtarzające się sytuacje, których nie potrafiłam pojąć logicznie. Przyszło zrozumienie, potem emocje, a później przeogromna ulga. Jakby ktoś odciął ciężar, który dźwigałam przez życia, nie wiedząc nawet, że on tam jest.

Po sesji płakałam długo. Nie ze smutku, tylko z poczucia, że wracam do siebie. Ciało się rozluźniło, myśli się uspokoiły, zaczęłam patrzeć na swoje życie z zupełnie innej perspektywy. Wreszcie bez winy, bez presji, bez tego dziwnego 'muszę'.

Karolina prowadzi ten proces z taką czułością i spokojem, że miałam pełne zaufanie nawet gdy pojawiły się mocne emocje. Nic nie było wymuszone. Wszystko działo się w swoim rytmie, dokładnie tak, jak trzeba.

Z całego serca polecam tę pracę każdemu, kto czuje, że nosi w sobie coś niewidzialnego, czego nie da się do końca wyjaśnić. To naprawdę zmienia życie.