Teresa - ocena (1) Niesamowite doświadczenie Co osobiście to osobiście Super Trafnie Polecam Teresa Majster - ocena (1) Druga wizyta moja. Uchroniła mnie od złej współpracy. Nie straciłem dzięki... Majster Ola - ocena (2) Znam kilka wróżek Pani Eliza zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, co do... Ola
Kamila - ocena (1) Mnie zatkalo z wrazenia ,Jak Pani Ewa na podstawie zdjecia tylko i daty... Kamila Maria - ocena (1) W końcu ktoś polecił prawdziwego wróżbitę! A nie jakąś naciągaczkę...bo... Maria Przemyslawa - ocena (1) Kolejny raz bardzo trafna ocena osób i sytuacji. Dużo ciekawych informacji i... Przemyslawa Paula - ocena (1) Pani Kasia to ciepła, dobra osoba ! Pomogła mi podnieść ! Oczyszczenie... Paula Mateusz - ocena (1) Dziękuję Sprawdzilo się Mateusz Anna - ocena (1) Mądrość, doświadczenie,czytanie z dłoni i aury. Jestem pod wrażeniem i 100... Anna Elwira - ocena (1) Sprawdzalność 100 procent, jak zawsze. A do tego przemiła osoba! Elwira Kri Kri - ocena (1) Obiektywizm, rzetelność. Ciepła osoba. To była kolejna wizyta i kolejny raz... Kri Kri loki-loki81 - ocena (1) Profesjonalnie, ze wsparciem. Dobry człowiek. Cierpliwość, wiedza,... loki-loki81 Karolina - ocena (1) Cudowna osoba, cierpliwa, ciepła, empatyczna, wnikliwa i z pewnością chcąca... Karolina Basia - ocena (1) Serdecznie polecam wizytę u Pani Emilii. Warto zobaczyć co nas czeka w nowym... Basia DS - ocena (1) Dziękuję za odpowiedź na moje pytania oraz ciepłe słowa w chwilach. Dała mi... DS Wojciech - ocena (1) Chciałbym wystawić najwyższą ocenę za pomoc i wsparcie, jakie otrzymałem od... Wojciech Asia - ocena (1) Korzystam z usług Livii od dawna. Uwielbiam ją! :) To cudowna kobieta z... Asia Jagoda - ocena (1) Najlepszy. Świetna ocena sytuacji. Dużo fajnych rad. Praktyczna mega... Jagoda Ritha - ocena (1) Polecam, ta Pani ma dar. Jest profesionalną i empatyczną osobą. Chodzę do... Ritha Pomarancz - ocena (1) Niesamowicie cudowna kobieta piękna dusza o ogromnym darze. Mialam okazję... Pomarancz