Kasia - ocena (1) Olu nasze spotkanie było już jakiś czas temu ale wciąż pamiętam ile mi dało..... Kasia Ania - ocena (1) Nie spodziewałam się, że to będzie aż tak trafne. Ola jest znacznie mniej... Ania Grzegorz - ocena (1) Z całego serca polecam wizytę u Pani Joanny. Trafiłem do Niej w trudnym... Grzegorz
Wioletta - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczna Pani Asi za to, jak pomogła mi i mojej rodzinie w... Wioletta ANNA - ocena (1) Wizyta u Pani Magdy jest niesamowita. Pokazała mi w kartach ostatnie... ANNA krzysztof - ocena (1) Bardzo elokwentna i miła pani. Potrafi opowiedzieć o tajemnych sprawach.... krzysztof Karolina - ocena (1) Korzystam z poradnictwa Wróżki Magdaleny drugi rok. Atmosfera każdorazowo... Karolina Ewelina - ocena (1) Pani Madzia to osoba o niezwykłej energii, niesamowicie ciepła i kompetentna.... Ewelina Kaja - ocena (1) Cudowne rytuały wszystko się sprawdziło we wróżbie polecam Kaja Karina - ocena (1) To nie była zwykła wizyta raczej rozmowa, która dużo mi uświadomiła. Wróżka... Karina Lena - ocena (1) Super doświadczenie Wróżka Magdalena mówi konkretnie i daje do myślenia. Na... Lena Beata - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem spotkania z Wróżką Magdaleną. Jej słowa były... Beata ona - ocena (1) Niestety duże rozczarowanie. Nic się nie sprawdziło. ona Barbara - ocena (1) Pani Magdalena jest cudowna, niesamowita..Dzięki Pani Magdalenie odzyskałam... Barbara Marta - ocena (1) Pani Sylwia jest osobą jednocześnie bardzo konkretną jak i empatyczna. Mój... Marta Magda - ocena (1) Pani Magdalena trafila w 10-ke. Juz zaledwie po tygodniu okazalo sie, ze to,... Magda Robert - ocena (1) Po konsultacji z Karoliną zdecydowałem się na oczyszczanie karmiczne.... Robert Julia - ocena (1) Pani Magdalena ma niesamowity dar ale również energię, ktora jest bardzo... Julia MarRta - ocena (1) Bardzo polecam, dzięki Karolinie odzyskałam spokój MarRta Jagusia - ocena (1) Spotkanie z Panua Karolina przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Z niezwykłą... Jagusia