Gosia - ocena (1) Cudowna Gosia Bartek - ocena (2) Pani Magda to bardzo mądra kobieta w swoim fachu, za każdym razem bezbłędnie... Bartek Jarosław - ocena (2) Zdecydowanie polecam, wszystko się sprawdziło, co za mądra, niesamowita... Jarosław
Kuba Badach - ocena (1) Miałem konkretne pytanie odnośnie pracy jaką wybrać i cholerną zagwozdkę, bo... Kuba Badach Apolonia Stajniak - ocena (1) wróżka Konieczna uratowała mnie w najgorszym momencie. Straciłam pracę i... Apolonia Stajniak Karol - ocena (2) Pani Magdalena jest bardzo miłą,empatyczną osobą a każde spotkanie odbywa się... Karol Alicja i Piotr - ocena (2) Pani Magdalena to top of the top w swoim fachu. Z Panią Magdaleną jestem... Alicja i Piotr DaJa - ocena (1) Dzięki Pani Karolinie udało się mnie i najbliższej mi osobie uwolnić od... DaJa Sylwia - ocena (1) Coś cudownego , osoba pełna wiedzy i pasji ! Po prostu magia Sylwia Ada - ocena (1) Minęło już trochę czasu od rytuału na miłość i dopiero z perspektywy widzę,... Ada Aneta - ocena (1) Dzięki pomocy Karoliny zmieniło się moje życie, otoczenie i postrzeganie.... Aneta Henryka - ocena (1) Jestem pod wrażeniem wiedzy i umiejętności. Henryka Jolanta - ocena (1) Karolina jest bardzo wiarygodna i godna polecenia. Wszystko co mówi sprawdza... Jolanta Michalina - ocena (1) Nie sądziłam, że to, co przeżyłam kiedyś a może raczej kim byłam może tak... Michalina Lucyna - ocena (1) Magia, której się nie zapomina... Spotkanie z Wróżką Magdaleną było dla mnie... Lucyna Teresa - ocena (1) Niesamowite doświadczenie Co osobiście to osobiście Super Trafnie Polecam Teresa Majster - ocena (1) Druga wizyta moja. Uchroniła mnie od złej współpracy. Nie straciłem dzięki... Majster Ola - ocena (2) Znam kilka wróżek Pani Eliza zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, co do... Ola Kamila - ocena (1) Mnie zatkalo z wrazenia ,Jak Pani Ewa na podstawie zdjecia tylko i daty... Kamila Maria - ocena (1) W końcu ktoś polecił prawdziwego wróżbitę! A nie jakąś naciągaczkę...bo... Maria