Klaudia - ocena (1) Fantastyczny, cóż więcej można powiedzieć terapia , wspieranie i pomocne... Klaudia Wiki - ocena (1) Polecam wszystkim poszukującym wsparcia w chwilach zwątpienia, gdy potrzebna... Wiki Aga - ocena (2) Niestety straciłam 100 zł, może na szczęście tylko 100. Miałam kontakt z tą... Aga
Mateusz - ocena (3) Nie mogę znaleźć kontaku do pani Ewy . Nr z internetu nie jest aktywny. Czy... Mateusz Gabriela Stańczyk - ocena (1) Dziękuję Jaśminko za Video i konsulting Astrologiczny,bardzo doświadczona... Gabriela Stańczyk Teresa - ocena (2) Bardzo oryginalna oferta na ezoterycznej mapie Trójmiasta - wyjątkowa osoba,... Teresa Rutkowski - ocena (1) Super doświadczenie, ta pani pomogła mi zrozumieć pewne istotne życiowe... Rutkowski Alicja - ocena (2) Pani Karolina trafnie nakierunkowuje i kolejny raz uspokoiła moje emocje... Alicja Suzi - ocena (1) Fantastyczna osoba!!! Suzi Dexter - ocena (1) Jestem pod wrażeniem przenikliwości i wiedzy Wizjonerki Anastazji - wszystko... Dexter Krzychu - ocena (1) Wow. Szok! To chyba najbardziej utalentowana wróżka w Trójmieście! Wizja... Krzychu Aldona - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną to niezwykłe doświadczenie. Emanuje życzliwością... Aldona Karolina - ocena (1) Co za profesjonalizm! dostałam wizje życia, czas oczekiwania krótki bo dwa... Karolina Bernadeta - ocena (1) Poznałam panią Magdalenę przypadkowo I muszę powiedzieć że jestem pod... Bernadeta Wioleta - ocena (1) Pani Magdalena ma dar, jest uczciwa ,dobra, i mądra kobieta. Bardzo pomogła... Wioleta Paulina J. - ocena (1) Bardzo polecam rozmowę telefoniczną Panem Przemkiem. Można wygodnie usiąść w... Paulina J. Katarzyna Z. - ocena (1) Do Szeptuchy trafiłam z polecenia mojego serdecznego znajomego, który z kolei... Katarzyna Z. Jolanta P - ocena (1) Niezwykle ciepła i uśmiechnięta osoba! A jednocześnie tak mądra, że nie... Jolanta P Sylwia - ocena (1) Polecam każdemu kto szuka niestandardowych rozwiązań. Ta Pani pomogła mojej... Sylwia Magdalena - ocena (1) Emilia - ciepło, wrażliwość, ogromne serce. Cudowne spotkanie, wspaniałe,... Magdalena