Malwina L. - ocena (1) Ta Pani ma w sobie taką pasję a jednocześnie naturalność i prawdziwość. Duży... Malwina L. Zenon - ocena (1) Polecam rozmowę i analize przeprowadzoną przez Przemysława. To nie tylko... Zenon Paula - ocena (1) Polecam z całego serca ️wszystko się sprawdziło co Pani Ewa pisała sesję były... Paula
olkafasolka - ocena (2) Miła rozmowa z miłą osobą i to by było na tyle. Korzystałam 3 razy, w tym... olkafasolka Natalia - ocena (1) Z usług Pani Magdaleny korzystam od kilku lat z mniejszymi lub większymi... Natalia Joanna - ocena (1) Wróżbita Przemysław to osoba świetnie przygotowana merytorycznie i z... Joanna Joanna - ocena (1) Niesamowite przeżycie... ta Wróżka wie wszystko, ma niesamowitą intuicję,... Joanna Joanna - ocena (1) Skorzystałam z usług Magdaleny na początku miesiąca. W skład pakietu weszły... Joanna Marzena - ocena (1) Poznałam Panią Asię dzięki koleżance, potrzebowałam innego spojrzenia, osoby... Marzena M. - ocena (1) P. Joanna zachwyciła mnie szeroką wiedzą z przeróżnych zakresów i... swoją... M. Radosław S. - ocena (1) Wszystko ok. Spotkanie ciekawe dowiedziałem się wszystkiego Radosław S. Maja - ocena (1) Wszystko na tak ta starsza pani ma wielki dar zarówno do wróżenia jak i... Maja Regina J. - ocena (1) Z usług tej niesamowitej wróżki skorzystałam w ubiegłym miesiącu i do dziś... Regina J. J. Ż. - ocena (1) Ocena 5,5 na 6 ponieważ za krótki czas od wizyty by odnieść się do kwestii... J. Ż. Maria Magdalena - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną już od samego początku było wyjątkowe. Wierzę w... Maria Magdalena M - ocena (1) Seans z Panią Emilią jest lepszy niż wizyta u terapeuty. Niedość, że jest... M Julia - ocena (1) Serdecznie polecam. Pani Emilia to osoba niezwykle profesjonalna,... Julia Lesulesu - ocena (1) Super i rzeczowa Emilia Lesulesu Luchluch - ocena (1) Super, konkretnie i miło.Dziękuję Luchluch Paulina - ocena (1) Super, polecam :) Paulina