Ewa - ocena (1) Polecam z całego serca.Pani Emilia jest wspaniałą i życzliwą osobą,służy... Ewa Wiola - ocena (1) P.Emilia jest niezwykle profesjonalną i ciepłą osobą ,na spotkanie z nią... Wiola KrykKryk - ocena (1) Polecam. Każdy ma swoj powód do wizyty KrykKryk
Rybapływa8 - ocena (1) Po prostu najlepsza!Mądra,empatyczna. Ma doświadczenie i kwalifikacje. Wiele... Rybapływa8 Damian - ocena (1) Polecam z całego serca. Damian Teresa - ocena (1) Dzień dobry!Oceniam tu pana Macieja ponieważ kasy bardzo dobry.przuchylny w... Teresa Mirela - ocena (1) Wróżbita Maciej przepowiedział mi do połowy lutego moje zwolnienie z pracy i... Mirela P. D. - ocena (1) Powiedział mi to co było przede mną ukryte. Wskazał drogę. Nie ukrywał... P. D. MAJA - ocena (1) Wrozbita Maciej wskazał mi w kartach i przepowiedział do połowy lutego... MAJA Agnieszka - ocena (1) Przecudowna osoba o złotym sercu która zawsze stara się doradzić jak... Agnieszka Paulina - ocena (1) Pani Ewa to cudowna kobieta, która posiada niesamowitą wiedzę i olbrzymie... Paulina Arkadiusz - ocena (1) Pani Magdalena to cudowna, empatyczna terapeutka- doskonale oceniła... Arkadiusz Arkadiusz - ocena (1) Polecam usługi Pana Przemka- doskonały, empatyczny wgląd w problem, trafna... Arkadiusz Baśka - ocena (1) No cóż ,znamy się już trochę i szczerze mówiąc nigdy się nie zawiodłam... Baśka Rafał - ocena (1) Sprawdziło mi się na 100% Rafał Katarzyna - ocena (1) Jestem zachwycony doświadczeniem z wróżką Magdaleną! Jej intuicja i wiedza... Katarzyna Kasia - ocena (1) Od pierwszej wizyty u Pani Magdaleny czułam wyjątkowość tego miejsca.... Kasia Żaneta - ocena (1) Najlepsza Wróżka z jaką jest mi dane współpracować od kilku lat! Wróżby... Żaneta zadowolony klient - ocena (1) korzystam od lat, wszystko się sprawdza, bez wyjątku, pełen profesjonalizm,... zadowolony klient Grzegorz - ocena (1) Do Pani Joasi trafiłem pół roku temu z ogromnymi problemami, natłokiem myśli,... Grzegorz