K.P - ocena (1) Bardzo polecam .Cudowna osoba .Czuć dobrą energię .Bardzo mi pomogła K.P Przemyslawa - ocena (1) Ogromny dar, jestem pod wrażeniem. Polecam w 100 procentach. Przemyslawa Irina - ocena (1) Poleciła mi panią Magdę moja przyjaciółka . Osobiście nie spotkaliśmy ,bo... Irina
Monika - opinia (1) Polecam Tarot u Livii . Byłam zaskoczona trafnością jej przepowiedni oraz... Monika Betty - opinia (1) bardzo dużo dowiedziałam się o przyszłości, już wiem co robić i jak planować... Betty Kamila - opinia (1) Chciałabym podzielić się swoją pozytywną opinią na temat wróżki Livi. Miałam... Kamila Ola - opinia (1) Polecam rozmowe z Przemkiem - prognozy sprawdziły się, były bardzo trafne i... Ola Natalia - opinia (1) Bardzo wiele czująca Wróżka, kapitalny klimat oraz bardzo dogłębna wróżba.... Natalia Sławomira - opinia (1) Z porad i rytuałów wróżki Melissy korzystałam łącznie trzy razy. W lutym... Sławomira Kamila - opinia (1) Nieprawdopodobna dokładność. Niesamowite wyczucie czasu co do dnia we... Kamila Monika - opinia (1) Polecam z całego serca, wspaniała ciepła szczera osoba o wielkich... Monika Marzena J - opinia (1) Wróżka Melissa idealnie wywróżyła wszystko co działo się w mojej przeszłości,... Marzena J Wdzięczna klientka - opinia (2) Polecam wszystkim w potrzebie, w sytuacjach trudnych, szukającym rozwiązania,... Wdzięczna klientka Wiola - opinia (1) Druga wizyta i napewno nie ostatnia. Pani Karolina wie co mówi. Z pierwszej... Wiola Aga - opinia (1) Odwiedzam Panią Kasię od jakiegoś czasu jestem zachwycona nie tylko... Aga Wiktor - opinia (1) Szczerze polecam wizytę u Pani Magdy. Bardzo sympatyczna, otwarta i... Wiktor Maria - opinia (1) Polecam jeśli szukasz pomocy, wsparcia, spojrzenia na życie z innej... Maria Wiki - opinia (1) Serdecznie polecam poszukującym pomocy! Wiki Magda - opinia (1) Niestety nic się nie sprawdziło, rytuały również nie zadziałały , a bardzo... Magda Agata - opinia (1) Pani Karolina to wspaniała osoba.Bylam na pierwszej wróżbie w 2016 roku jak... Agata