Wiktor - opinia (1) Szczerze polecam wizytę u Pani Magdy. Bardzo sympatyczna, otwarta i... Wiktor Maria - opinia (1) Polecam jeśli szukasz pomocy, wsparcia, spojrzenia na życie z innej... Maria Wiki - opinia (1) Serdecznie polecam poszukującym pomocy! Wiki
Magda - opinia (1) Niestety nic się nie sprawdziło, rytuały również nie zadziałały , a bardzo... Magda Agata - opinia (1) Pani Karolina to wspaniała osoba.Bylam na pierwszej wróżbie w 2016 roku jak... Agata M. - opinia (1) Rachella niesamowita, pełna ciepła i zrozumienia Polecam z całego serca M. Ona - opinia (2) Skorzystalam z uslug pani Karoliny ale niestety nic konkretnego sie... Ona Patryk - opinia (1) Skorzystałem z usług Pani Karolinki w Sierpniu 2022, ostrzegała mnie przed... Patryk Kamila - opinia (1) .....juz od samego progu wita nas ezoteryczna mistyczna atmosfera... Rachella... Kamila Anne - opinia (1) Wróżka Kasella to złoty człowiek. Trafiłam do niej w bardzo złym stanie.... Anne Kasia - opinia (1) Rewelacyjna wróżka! Otrzymałam bardzo wyczerpującą odpowiedź na zadane przeze... Kasia Bez imienia - opinia (1) Odczucie będąc u Pani Karoliny jak najbardziej pozytywne, przesympatyczna... Bez imienia Dariusz - opinia (1) Nie jestem osoba która często zostawia komentarze. Ale w przypadku Pana... Dariusz Wspaniała wizjonerka (1) Pani Rachella jest wspaniałą, ciepłą i przesympatyczną osobą. Bardzo się... Agata Agutek75 - opinia (2) Pana Macieja mogę polecić z czystym sumieniem kazdej osobie , ktora... Agutek75 Ewelina - opinia (1) Jesli szukacie dobrej wróżki, to jak najbardziej polecam Kasellę. Pierwszy... Ewelina Sandra - opinia (1) Polecam ! Potrafi znaleźć wyjście z beznadzieję sytuacji. Nie zostawi z... Sandra Leon - opinia (1) Współpracuje z MaciejemP półtora miesiąca , miałem wzloty i upadki co do... Leon Karol - opinia (1) Ponad 3 miesiące temu odwiedziłem Pana Macieja po raz trzeci i absolutnie się... Karol Ola Gdansk - opinia (1) Chcialabym polecic Pana Macieja wszystkim niedowiarkom bo Tez takim bylam.... Ola Gdansk