Iwona - opinia (1) Kiedy pierwszy raz trafiłam do Pani Asi byłam w totalnej rozsypce. Dzięki jej... Iwona Ewel - opinia (1) Zaniemówiłam! W niecały miesiąc po zakończeniu rytuału miłości czuję już jego... Ewel Anna - opinia (1) Ja również miałam zaszczyt korzystać z usług tego wspaniałego człowieka i... Anna
Kinga - opinia (1) Usługi Pani Magdaleny poleciła mi koleżanka, która była pod wrażeniem... Kinga Daria - opinia (1) Cudowna, ciepła osoba, na pewno jeszcze wrócę. Co do przeszlosci i... Daria SKO - opinia (1) Powiem tak, Dostałam informację o Pani Emilce z perszej ręki.No i narazie się... SKO Gosia - opinia (1) Pani Eliza jest cudowna kobieta,poczułam ulge dzięki niej i dala mi... Gosia Promyk - opinia (1) Do wróżki ludzie chodzą zazwyczaj na zakręcie życiowym, ja też jestem w takim... Promyk Michał - opinia (1) Polecam usługi pana Przemka, korzystałem wraz z żoną z jego usług kilka... Michał Rozczarowana - opinia (1) Jestem długo po wizycie i jestem zażenowana poziomem. Ta pani nie zna się na... Rozczarowana Gosia - opinia (1) Empatyczna, cudowna kobieta. Pomaga w potrzebie i potrafi to robić. Oczyszcza... Gosia Karolina - opinia (1) Korzystałam z usług Pani Ewy Stefanii ponad miesiąc temu. Rytuał zadziałał za... Karolina Honorata - opinia (1) Ja również polecam . Wszystko się sprawdza Honorata Paulina - opinia (1) Z wielkim sercem polecam Pana Macieja P niesamowity wróżbita . Sprawił że mam... Paulina Izabel - opinia (1) Przeszłość i teraźniejszość zgodna 100%. Byłam w październiku i spełnia sie,... Izabel Hanna B. K. - opinia (3) To niesłychane jak wielki dar może posiadać wróżka starszej daty... ta pani... Hanna B. K. Janinka - opinia (2) Byłam pierwszy raz u wróżki i jeśli będę chciała jeszcze skorzystać, to tylko... Janinka Laura - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam p.Macieja.Wrozby są trafne a działania... Laura Sandra - opinia (1) Wspaniala osoba, badzo pomogla mi w trudnych sytuacjach zyciowcyh. Podchodzi... Sandra Anna - opinia (1) Pani Ewa jest pełna serca dla innych czuje co potrzeba i ma prawdziwe... Anna