Anna - opinia (1) Pani Ewa jest pełna serca dla innych czuje co potrzeba i ma prawdziwe... Anna lola - opinia (1) wizyta u Pani Karoliny bardzo mi pomogła, sprawiła, że bardziej poznałam i... lola Marta - opinia (1) Niesamowita Kobieta - miałam okazje w życiu skorzystać z wróżki, ale Pani Ewa... Marta
M - opinia (1) Jestem w szoku. Pierwszy raz w życiu zdecydowałem się, żeby zapytać takiej... M Hanna - opinia (1) Wróżka Ewa to prawdziwa wizjonerka. Wiedziała wszystko o mojej przeszłości z... Hanna Arek - opinia (1) Niezwykła, przenikliwa, posiadająca ogromna empatie kobieta. Bardzo dziękuje... Arek Klienta Sandra - opinia (1) Moja przyjaciółka odwiedza Panią raz w miesiącu, jeśli chodzi o mnie, jestem... Klienta Sandra Kaja - opinia (1) Zachwyt, zachwyt , zachwyt! To jest prawdziwa wróżka i prawdziwy jasnowidz!... Kaja dorota - opinia (1) Nigdy nie podejrzewałam, że kiedykolwiek trafię do wróżki... jednak życie... dorota Małgosia - opinia (1) Najlepsza wróżka jaką spotkałam. Wszystko w 100% się sprawdza. Pani Asia... Małgosia S. - opinia (1) Osoba o ogromnym sercu, którą darzę zaufaniem. Korzystam z usług pani Joanny... S. Klaudia O. - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług Pani Magdaleny około 2 lata temu i już... Klaudia O. Bombel - opinia (1) Czyszcze się u Asi od lat, stawia mi karty, gorąco polecam. Bombel krystyna - opinia (1) Polecam Joanne, jest bardzo profesjonalna. Korzystałam już z wielu wróżek,... krystyna Anna - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Asię. Nie dość że jest naprawdę dobrą tarocistką to... Anna Maciej - opinia (1) Kolejne spotkanie zakończone pełną satsfakcją :) Można poznać różne drogi... Maciej Andrzej - opinia (1) Do Pani Asi trafiłem w kompletnej rozsypce po rozwodzie i bankrutującej... Andrzej Kasia - opinia (1) Nie polecam.. w sumie niewiele wiem. Wróżba na najbliższe dni się nawet nie... Kasia Wiktoria - opinia (1) Pani Magda to bardzo ciepła osoba, która wykorzystując swój talent doradza w... Wiktoria Kasia - opinia (1) Polecam uslugi pana Przemka.Znalazlam sie na rozdrożu, poszukiwalam wyjscia z... Kasia