Hanna - opinia (1) Pani Magdalena jest cudowną osobą. Korzystam z jej profesjonalnych usług od... Hanna byłam (3) Byłam u wróżki na wróżeniu, rozłożyła karty. 3 pierwsze zdania zbiły mnie z... xyz Paulina - opinia (1) Pani Magda jest bardzo miła i sympatyczna osoba szczegółowo podchodzi do... Paulina
Monika - opinia (1) Wiele lat korzystam z porad Pani Karoliny.Dobitnie potrafi wylac kubel zimnej... Monika Rubelit(ka) - opinia (1) Witajcie poszukiwacze:) Najkrócej mówiąc: warto, warto, warto odwiedzić Panią... Rubelit(ka) Ewa - opinia (1) Z Przemysławem rozmawiałam przed świętami Bożego Narodzenia.Jestem pod... Ewa K. - opinia (1) Trafiłam do Wróżbity Przemysława po długich poszukiwaniach doradcy duchowego.... K. Arkadiusz - opinia (1) Z porady u Przemysława skorzystałem w listopadzie.Niezwykle mila rozmowa,... Arkadiusz Iza - opinia (1) Bardzo ciepła kobieta. Jestem pod wrażeniem tego co usłyszałam! Jeśli wróżka... Iza Mili - opinia (1) Polecam z całego serca. Pani Magdalena jest cudowną osobą, na spotkaniu można... Mili Joanna - opinia (1) Pani Magdalena jest bardzo miłą osobą, która od samego początku umie zbudować... Joanna Hanna T. - opinia (1) Wizyta u Wróżbity Przemysława to niesamowite, mistyczne przeżycie... Wróżbita... Hanna T. Kaja - opinia (1) Skorzystałam z usług wrożbity Przemysława na początku września, będąc na... Kaja Klaudia L. - opinia (1) Skorzystałam z usług Wróżki Magdaleny w czerwcu, będąc w totalnej depresji z... Klaudia L. Beata - opinia (1) Witam! Jest astrolog i numerolog i psycholog pozatym nic wieciej nie polecam... Beata A - opinia (1) Bardzo wrażliwa, widząca sercem, etyczna i szczera ;) Wiele spraw się... A Magda - opinia (1) Pani Rachella... Wspaniala osoba... Widzi więcej niż jestesmy sobie w stanie... Magda Jarosław - opinia (1) Dzień dobry,byłem u Pani Karoliny trzy razy na przełomie jedenastu lat i w... Jarosław Joanna - opinia (1) Wróżka Magdalena zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jest nietylko... Joanna Magdalena - opinia (1) Pani Kasia jest wspaniałą , empatyczną i godną zaufania osobą. Jestem bardzo... Magdalena