Ola - opinia (1) Polecam rozmowe z Przemkiem - prognozy sprawdziły się, były bardzo trafne i... Ola Natalia - opinia (1) Bardzo wiele czująca Wróżka, kapitalny klimat oraz bardzo dogłębna wróżba.... Natalia Sławomira - opinia (1) Z porad i rytuałów wróżki Melissy korzystałam łącznie trzy razy. W lutym... Sławomira
Kamila - opinia (1) Nieprawdopodobna dokładność. Niesamowite wyczucie czasu co do dnia we... Kamila Monika - opinia (1) Polecam z całego serca, wspaniała ciepła szczera osoba o wielkich... Monika Marzena J - opinia (1) Wróżka Melissa idealnie wywróżyła wszystko co działo się w mojej przeszłości,... Marzena J Wdzięczna klientka - opinia (2) Polecam wszystkim w potrzebie, w sytuacjach trudnych, szukającym rozwiązania,... Wdzięczna klientka Wiola - opinia (1) Druga wizyta i napewno nie ostatnia. Pani Karolina wie co mówi. Z pierwszej... Wiola Aga - opinia (1) Odwiedzam Panią Kasię od jakiegoś czasu jestem zachwycona nie tylko... Aga Wiktor - opinia (1) Szczerze polecam wizytę u Pani Magdy. Bardzo sympatyczna, otwarta i... Wiktor Maria - opinia (1) Polecam jeśli szukasz pomocy, wsparcia, spojrzenia na życie z innej... Maria Wiki - opinia (1) Serdecznie polecam poszukującym pomocy! Wiki Magda - opinia (1) Niestety nic się nie sprawdziło, rytuały również nie zadziałały , a bardzo... Magda Agata - opinia (1) Pani Karolina to wspaniała osoba.Bylam na pierwszej wróżbie w 2016 roku jak... Agata M. - opinia (1) Rachella niesamowita, pełna ciepła i zrozumienia Polecam z całego serca M. Ona - opinia (2) Skorzystalam z uslug pani Karoliny ale niestety nic konkretnego sie... Ona Patryk - opinia (1) Skorzystałem z usług Pani Karolinki w Sierpniu 2022, ostrzegała mnie przed... Patryk Kamila - opinia (1) .....juz od samego progu wita nas ezoteryczna mistyczna atmosfera... Rachella... Kamila Anne - opinia (1) Wróżka Kasella to złoty człowiek. Trafiłam do niej w bardzo złym stanie.... Anne Kasia - opinia (1) Rewelacyjna wróżka! Otrzymałam bardzo wyczerpującą odpowiedź na zadane przeze... Kasia