Arkadiusz - ocena (1) Polecam usługi Pana Przemka- doskonały, empatyczny wgląd w problem, trafna... Arkadiusz Baśka - ocena (1) No cóż ,znamy się już trochę i szczerze mówiąc nigdy się nie zawiodłam... Baśka Rafał - ocena (1) Sprawdziło mi się na 100% Rafał
Katarzyna - ocena (1) Jestem zachwycony doświadczeniem z wróżką Magdaleną! Jej intuicja i wiedza... Katarzyna Kasia - ocena (1) Od pierwszej wizyty u Pani Magdaleny czułam wyjątkowość tego miejsca.... Kasia Żaneta - ocena (1) Najlepsza Wróżka z jaką jest mi dane współpracować od kilku lat! Wróżby... Żaneta zadowolony klient - ocena (1) korzystam od lat, wszystko się sprawdza, bez wyjątku, pełen profesjonalizm,... zadowolony klient Grzegorz - ocena (1) Do Pani Joasi trafiłem pół roku temu z ogromnymi problemami, natłokiem myśli,... Grzegorz Agnieszka - ocena (1) Polecam Wróżkę Stefanię,dobry kontakt,wszystko wyjaśnia,doradza i przesyła... Agnieszka Irena - ocena (1) Pani Magda nie tylko trafnie wróży, ale także emanuje serdecznością i... Irena Anna - ocena (1) Do p. Joanny trafiłam w 01.2023, z rekomendacji przyjaciółki, która... Anna Teresa - ocena (1) Jeden z najlepszych wróżbitów w Trójmieście - bardzo wnikliwy i niesamowicie... Teresa Anastazja - ocena (1) Pan Przemysław od pierwszego spotkania oczarował mnie tym, że jest konkretny... Anastazja Krzysztof - ocena (1) Regularnie korzystam z usług Pani Magdaleny. Jest to niezwykle mila, ciepła i... Krzysztof Teresa - ocena (1) Wspaniała osoba, korzystałam z porady w gabinecie Pani Magdaleny i byłam... Teresa Aga - ocena (1) Pani Joanna jest specjalistka w swoim fachu. Znakomicie czyta karty,... Aga Ala - ocena (2) Polecam Wróżkę Livie. Pomogła mi zrozumieć moje problemy i dała wskazówki jak... Ala Monika - ocena (1) Spotkanie Pani Emilii odmieniło moje dotychczasowe życie. Pokazała mi, że nie... Monika Ania - ocena (1) Wspaniała służy dobrą radą i sercem pomocna same superlatywy️️️️ pełen... Ania Alina - ocena (1) Cudowna Kobieta , cudowna atmosfera. Pani Eliza zaskoczyła mnie wiedzą o... Alina