Maja - ocena (1) Najcudowniejsza pod każdym względem. Polecam z całego serca. Maja Hyzio - ocena (1) Moja druga wizyta u Pani Magdaleny ponownie przerosła moje oczekiwania. Od... Hyzio Karolina - ocena (1) Kiedy zmagałam się z poważnymi problemami życiowymi, trafiłam na wróżkę... Karolina
Irina - ocena (2) Pani Ewa to jasnowidzka o wyjątkowej intuicji i pozytywnej energii, która... Irina Klaudia - ocena (1) Fantastyczny, cóż więcej można powiedzieć terapia , wspieranie i pomocne... Klaudia Wiki - ocena (1) Polecam wszystkim poszukującym wsparcia w chwilach zwątpienia, gdy potrzebna... Wiki Aga - ocena (2) Niestety straciłam 100 zł, może na szczęście tylko 100. Miałam kontakt z tą... Aga Mateusz - ocena (3) Nie mogę znaleźć kontaku do pani Ewy . Nr z internetu nie jest aktywny. Czy... Mateusz Gabriela Stańczyk - ocena (1) Dziękuję Jaśminko za Video i konsulting Astrologiczny,bardzo doświadczona... Gabriela Stańczyk Teresa - ocena (2) Bardzo oryginalna oferta na ezoterycznej mapie Trójmiasta - wyjątkowa osoba,... Teresa Rutkowski - ocena (1) Super doświadczenie, ta pani pomogła mi zrozumieć pewne istotne życiowe... Rutkowski Alicja - ocena (2) Pani Karolina trafnie nakierunkowuje i kolejny raz uspokoiła moje emocje... Alicja Alicja i Piotr - ocena (1) Pani Magdalena to top of the top w swoim fachu. Z Panią Magdaleną jestem... Alicja i Piotr Suzi - ocena (1) Fantastyczna osoba!!! Suzi Dexter - ocena (1) Jestem pod wrażeniem przenikliwości i wiedzy Wizjonerki Anastazji - wszystko... Dexter Krzychu - ocena (1) Wow. Szok! To chyba najbardziej utalentowana wróżka w Trójmieście! Wizja... Krzychu Aldona - ocena (1) Spotkanie z Panią Magdaleną to niezwykłe doświadczenie. Emanuje życzliwością... Aldona Karolina - ocena (1) Co za profesjonalizm! dostałam wizje życia, czas oczekiwania krótki bo dwa... Karolina Karol - ocena (1) Pani Magdalena jest bardzo miłą,empatyczną osobą a każde spotkanie odbywa się... Karol Bartek - ocena (1) Pani Magda to bardzo mądra kobieta w swoim fachu, za każdym razem bezbłędnie... Bartek