Marek Szreder - ocena (1) Z Midas Media współpracujemy od kilku lat. Firma wykonała dla nas dwie strony... Marek Szreder Ja - ocena (1) Wykonali dla mnie zlecenie stworzenia nowej strony internetowej.... Ja Patryk Baran - opinia (1) Firma Midas media wykonała moje zlecenie dotyczące pozycjonowania strony... Patryk Baran
Mariusz Gorczyca - opinia (1) Projektując stronę dbali o to aby wszystko mi pasowało. Wszystko niesamowicie... Mariusz Gorczyca Franek Bartczuk - opinia (1) Firma stworzyła dla mnie efektowną stronę internetową razem z logo.... Franek Bartczuk Kacper Mańkowski - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów pozycjonowania naszej strony przez tę... Kacper Mańkowski Marcin Kolski - opinia (1) Zlecenie stworzenia strony wykonane bez najmniejszych zastrzeżeń. Poprawki... Marcin Kolski Alicja Szczypa - opinia (1) Firma Midas Media zajmująca się pozycjonowaniem mojej strony zrobiła świetną... Alicja Szczypa Maja Żołno - opinia (1) Współpraca z Midas Media bardzo udana. W trakcie tworzenia mojej strony... Maja Żołno Filip - opinia (1) Dzięki usługom pozycjonowania stron i reklamy Google Ads odmotowujemy... Filip Dawid Krause - opinia (1) Strona wypozycjonowana na 7 lokalnych słów kluczowych. Po trzech miesiącach... Dawid Krause