Midtown Hostel

Hostele

Gdańsk, Podwale Staromiejskie 105/106

Domowa atmosfera (1) Przemiła obsługa, klimat jak w domu, bardzo czysto i idealna lokalizacja : ) Michał Szczerze polecam (1) Midtown hostel to jeden z najładniejszych i najczystszych hosteli w jakich... Monika Wyjątkowe miejsce (1) Polecam wszystkim turystom, którzy cenią sobie domowy klimat. Spotyka się tu... Natalia
Wspaniała atmosfera i świetna lokalizacja (1) Spałem w tym hostelu kilkukrotnie. Jestem wielkim fanem tego miejsca. Zawsze... Artur Kraków super hostel (1) Hostel jest naprawdę świetny. miałem przyjemność nocować w nim w ostatni... Lolek Super Hostel! (1) Hostel BARDZO czysty i nowoczesny. Recepcjoniści zawsze pomocni i... Gosia K Fantastyczna miejscówka, cudowna obsługa i niepowtarzalna domowa atmosfera (1) Midtown Hostel jest umiejscowiony w samym sercu Gdańska, kilka sekund do... Asia Świetna obsługa (1) Bardzo polecam ten hostel. Mój pobyt tam wspominam niezwykle ciepło głównie... marta Miejsce, do którego chce się wrócić (1) Do Gdańska przyjechaliśmy z Narzeczoną na weekend. Po 30 minutach spędzonych... kameccy mmm - opinia (1) Fajny, nowoczesny wystrój, świetna lokalizacja i obsługa. mmm Na pewno tam wrocimy (1) Super Hostel,poza tym ze bardzo ładny nowoczesny i w świetnej lokalizacji bo... Kaisa i Przemek Wrocław Bardzo domowy i ciepły wystrój, najlepsza lokalizacja (1) Bardzo domowy i ciepły wystrój, najlepsza lokalizacja prius Bardzo polecam ten hostel (1) Świetna lokalizacja.Blisko PKP i innych węzłów komunikacyjnych, zabytkowe... rafpifpaf