Miejsce przyjazne dziecku!
„Cudowna Kraina” to odpowiednie miejsce dla każdego malucha. Na każdym kroku słychać tutaj spontaniczny śmiech dzieci i personel, który z troską się nimi opiekuje. Mój synek w tym przedszkolu spędził ostatnie 3 lata, we wrześniu zostanie pierwszakiem. Myślę, że był to wspaniały okres w jego życiu. Nauczył się śpiewać niezliczoną ilość piosenek, co chwilę wysypuje kolejny wierszyk z rękawa. Maluje, wycina, robi piękne prace ręczne. Poznał i polubił smaki posiłków, na które w domu nie chciał nawet spojrzeć. Co chwilę zaskakuje mnie posiadaną wiedzą w różnych dziedzinach. W ciągu ostatnich miesięcy, nie pamiętam by był choćby jeden dzień, kiedy wolałby zostać w domu niż pójść do przedszkola.
Za to wszystko dziękuję personelowi przedszkola „Cudowna Kraina”, zaś głównie naszej drogiej i kochanej Pani Agnieszce Surowieckiej, wychowawczyni gr. III, która przekazała całą tę wiedzę i umiejętności mojemu synkowi. Osobie, która pokazała mojemu synkowi, że kochająca mama jest z nim przez cały dzień…
Za to wszystko dziękuję personelowi przedszkola „Cudowna Kraina”, zaś głównie naszej drogiej i kochanej Pani Agnieszce Surowieckiej, wychowawczyni gr. III, która przekazała całą tę wiedzę i umiejętności mojemu synkowi. Osobie, która pokazała mojemu synkowi, że kochająca mama jest z nim przez cały dzień…