;) (1) Oceniam na 6 pracę Pani Agnieszki,o której moja 3letnia córka nie przestaje... Aneta Cudowna kraina!!! (1) Cudowny personel, panie zawsze pomocne i uśmiechnięte, polecam z czystym... Marta PANI KAROLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam przedszkole Cudowna Kraina, a przede wszystkim Panią Karolinę, której... Anna
Przedszkole godne polecenia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla mojej córci . Najwiekszym atutem... Mama Oli Przedszkole może nie "cudowne", ale godne polecenia (1) Jeżeli chodzi o zajęcia dodatkowe, wyposażenie i ceny to przedszkole jest... mama Cudowna Kraina (1) Najmocniejszą stroną przedszkola jest opieka. Moje wrażliwe dziecko trafiło... Joanna pani Agnieszka (1) Pani Agnieszko, nie jest pani chyba pracownikiem przedszkola za karę?? A... mama Fajne przedszkole (2) Moja córka uczęszcza do przedszkola drugi rok. Trafiła do grupy prowadzonej... Mama Polecam!!! cudowna kraina pani Agnieszka Surowiecka! (1) Mój synek spędził w Cudownej Krainie prawie 3 lata. To był dla niego cudowny... mama Olisia Cudowne Przedszkole (1) To juz ostatnie tygodnie w przedszkolu Cudowna Kraina a jak sama nazwa... Mama Damianka Super przedszkole (1) To juz ostatnie tygodnie w przedszkolu Cudowna Kraina a jak sama nazwa... Mama Damianka mama Jasia - opinia (1) Mój synek rozpoczął edukację przedszkolną we wrześniu 2013r. Od pierwszych... mama Jasia Polecam (1) Przedszkole jest świetne, mój Synek chodzi do Cudownej Krainy od pół roku. Na... Zadowolona mama Polecem (1) Córeczka zakończyła 3 letni pobyt w Cudownej Krainie -teraz szkoła.Bardzo... Magda Cudowna Kraina - Idealne miejsce do rozwoju Twojej pociechy (1) Zawsze zastanawiałem się czy znajdę miejsce, w którym moje dzieci będą równie... Tata Majusi D Cudowne Przedszkole (1) Cudowna Kraina to rewelacyjne miejsce dla dziecka. Moja 2,5 letnia córka... Mama cudowna i wesoła kraina (1) Moje dziecko uczęszcza do Cudownej Krainy drugi rok. Od września... szczęśliwy Rodzic Cudowna Kraina - cudowne przeszkole (1) Wspaniała, współpracująca z dziećmi i rodzicami kadra. Profesjonalna placówka... Dagmara, mama Jasia FANTASTYCZNE PRZEDSZKOLE (1) POLECAM WSZYSTKIM DZIECIOM,BY ICH OPIEKUNOWIE ZAPISALI ICH DO PRZEDSZKOLA... MAMA MAKSIA polecam (1) Niedługo mój syn opuści to przedszkole, wiec postanowiłam coś napisać. Po... mama