Niedługo mój syn opuści to przedszkole, wiec postanowiłam coś napisać. Po dwóch latach pobytu mojego dziecka w tej placówce wystawiam ocenę bardzo dobrą. Mój syn chodzi tam chętnie, nie marudzi rano, że chce zostać w domu. Wie, że spotka tam przyjazne mu osoby, panie oraz kolegów i koleżanki. Nawet jak wychodzi to idzie się pożegnać ze swoją Panią.
Nauczył się tutaj bardzo wielu rzeczy, jest śmiały, chętnie śpiewa piosenki i recytuje wierszyki. Chętniej sięga po kolorowanki i sam tworzy jakieś rysunki.
Jak się wchodzi to tego przedszkola to słychać, że to przedszkole „żyje”, że coś się w nim dzieje – wystawy prac plastycznych zdobią korytarz przedszkola, dzieci śpiewają, tańczą, są wesołe i uśmiechnięte, a to jest najlepszy dowód na to, że dzieci dobrze się tu czują.
Cudowna Kraina to cudowna i ciepła atmosfera, bardzo dobra opieka, zapewniona przez uśmiechnięte Panie, ciekawa oferta zajęć, a do tego plac zabaw, szkolna sala gimnastyczna, mała salka do baletu i gimnastyki korekcyjnej.
Świetnym pomysłem jest „zielona noc” dla straszaków. Jest to pierwsza noc spędzona bez rodziców poza domem, ale z kolegami, koleżankami i Paniami z przedszkola. Mój