mama Jasia - opinia
Mój synek rozpoczął edukację przedszkolną we wrześniu 2013r. Od pierwszych dni przedszkole bardzo przypadło mu do gustu i z uśmiechem na twarzy wchodził do sali. Po pół roku jego entuzjazm nie zmienił się. Codziennie rano chętnie wstaje i jedzie do przedszkola by spotkać się z Paniami oraz koleżankami i kolegami. Przedszkole jest kameralne, panuje w nim ciepła, rodzinna atmosfera, dzięki czemu dzieci czują się bezpiecznie. Panie troszczą się o swoich podopiecznych, przytulają, rozbawiają, cierpliwie słuchają, pomagają. Ostatnio spytałam się Jasia, którą Panią najbardziej lubi, to odpowiedział mi, że WSZYSTKIE. Myślę, że ilość i rodzaj zajęć dodatkowych jest w sam raz dobrana do potrzeb Maluszków. Dzieci uczą się wielu piosenek, zabaw i wierszyków, wykonują też dużo prac manualnych. Mają wiele atrakcji tj. przedstawienia teatralne, różnego rodzaju pokazy. Dzieci biorą udział w różnych edukacyjnych programach. Po pół rocznym pobycie w przedszkolu mój synek bardzo wydoroślał, nauczył się wielu nowych rzeczy i jest bardziej samodzielny, zaczął również jeść rzeczy, których wcześniej nie chciał spróbować,Pani Alu i Pani Karolino dziękuję bardzo. Polecam "Cudowną Krainę"