Cennik (2) Wniskujac z tego ze na stronie internetowej nie ma cennika to pewnie ceny... zainteresowana Bardzo Dobry Salon (1) Byłam w tym salonie w styczniu po raz pierwszy i wyszłam bardzo zadowolona.... Barbara W ... (1) Zrobiłam sobie w tym salonie makijaż stały brwi - jestem zadowolona, super... Anna
zbytnia ciekawosc (1) odwiedzilam salon po raz pierwszy tuz przed swietami by sie zrelaksowac, ale... mira makijaż permanentny (1) Długo się zastanawiałam.....niepotrzebnie. Zrobiłam sobie kreski dolną i... Magda Very Happy (1) Powiekszylam sobie usta tu i jestem bardzo zadowolona,,, sa bardzo naturalne... Magdalena polecam! (1) bylam dzis na podstawowej mikrodermabrazji wraz z ultradzwiekami. zabieg... natalia Miejska Farma Pieknosci (1) Witam jestem stala klientka i musze przyznac iz dawno nie spotkalam sie z... stala klientka można się czuć bezpiecznie (1) Jest czysto, nawet sterylnie. Ilość oferowanych usług duża i na dobrym... Iwona ms - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, polecam. ms MAKIJAZ TRWALY REWELACYJNY EFEKT LINI MIEDZY RZESAMI (1) PANI EWA JEST MISTRZYNIA MAKIJAZU TRWALEGO BARDZO DLUGO ZASTANAWIALAM SIE NAD... ewcia BRAK DOŚWIADCZENIA (1) Pisze tego mejla w imieniu mojej dziewczyny. Jesteśmy zażenowani wykonaniem... Sławomir Kamiński warto zajżec (1) Pozbyłem się kurzych łapek i bruzd na czole, aż sam nie wierzę że to było... Arek oaza spokoju i pelen profesjonalizm (1) rewelacyjny klimat.miejsce do ktorego chce sie wracac.bardzo sympatyczna i... maika