Mieszkańcy Kwartał Kamienic - opinia

Temat dostępny też na forum: Estate Care
Obecny administrator nie przykłada się do wypełniania swoich obowiązków na Kwartale Kamienic.Nie kontaktuje ,się z mieszkańcami, mimo problemów.
1.Winda w klatce 2 ciągle się psuje
2.Pracownicy restauracji pozostawiają brud w windzie i korytarzu.
3.Zaniedbany ogród na patio,trawa nie koszona,bukszpany nie strzyżone,chwasty w trawniku,psy biegają po patio.
Poprzedni administrator dbał o porządki oraz kontaktował się z mieszkańcami.
Prośba o zebranie z mieszkańcami.
Warto byłoby rozważyć zmianę administratora na bardziej kompetentnego, który byłby częściej na obiekcie i coś robił.
Pytanie, kto wydał zezwolenie na przewożenie odpadów z restauracji windą, która służy mieszkańcom?! Co na to sanepid???!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cała prawda, w drugiej klatce śmierdzi , nie można wytrzymać .Smród z restauracji zabija. Mimo interwencji nikt z zarządu nie podjął kroków żeby zapobiec, lub sprawdzić wentylacje.Jak kupowaliśmy mieszkania zapewniano nas, że na parterze będą biura nie wspominano o biedronce czy restauracji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kamienna Grobla (5 odpowiedzi)

Kamienna Grobla powstanie przy nabrzeżach Motławy na Dolnym Mieście. Do ścisłego Śródmieścia...

Która lokalizacja lepsza do mieszkania? Gdańsk, Sopot czy Gdynia? (93 odpowiedzi)

Witajcie, nie jestem z 3city a planuje zakup mieszkania. Nie wiem jednak która lokalizacja jest...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?