Mieszkanie!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Nie jest to temat związany bezpośrednio z ślubem,ale pośrednio TAK i to bardzo.Bo wiadomo przecież, ze każdy po śubie zaczyna wić swoje gniazdko. Pytanie do osób, które mają to już za sobą.Próbowałam szukac w starych wątkach bo pamiętam z 4 miesiące temu było tu pisane o remontach waszych mieszkań, a nawet były wklejane zdjęcia waszych łazienek i nie tylko...W związku z tym, ze niedługo bęzdiemy odbierać klucze do własnego M, bardzo pilnie poszukuję fachowca do położenia kafelek, luksferów, takiego, który ma dobre pomysły i robi różne udziwnienia m.in: z luksferów, które tak bardzo mnie się podobają.Dziewczyny proszę piszcie namiary...zresztą zdjęcia chętnie też pooglądamy.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mieszkanie!

ja też przyłączam się do prośby ;o)
Dzięks ;o)

Tak to bardzo dobry pomysł !!!!
Mam podobny problem:)

Witam ;)
Mój wujek wraz z moim miśkiem zajmuja sie takimi rzeczami ( i nie tylko)
Robia wszystkie prace remontowe od cekolowania, malowania, kladzenia płytek, podług po robienie różnych ciekawych niestworzonych rzeczy;)
Zawsze doradzaja tak zeby wszystkim sie podobalo i maja wiele swietnych pomysłow!! Z reka na serduchu moge ich polecic bo sa naprawde rewelacyjni! Niestety z tego co mi wiadomo narazie nie maja wolnych terminow :( ale obiecuje ze zapytam sie i wtedy dam znac ;)
pozdrowionka Kama