Miko Sushi

Sushi Restauracje

Gdańsk, Świętokrzyska 21

Ola - ocena (1) Najlepsze sushi w mieście ! Polecam ! Ola marysianowak999@wp.pl - ocena (1) Najlepsze sushi jakie jadłam, gorąco polecam marysianowak999@wp.pl Dominika - ocena (1) Najpyszniejsze sushi w Trójmieście. Zarówno sposób podania, smak i sam klimat... Dominika
Megu - ocena (1) Najlepsze w smaku sushi i inne dania kuchni japońskiej! Fenomenalne pierożki... Megu Piotr - ocena (1) Dobre jedzenie i miła obsługa, polecam Piotr Wiesław Ciasny - ocena (1) Przepyszne sushi, zadbana toaletka, piękne kelnerki, idealnie miejsce na... Wiesław Ciasny Kacper - ocena (1) Sposób podania oraz samo jedzenie na wysokim poziomie Kacper Janusz Kuternóg - ocena (1) Super jedzenie dobra atmosfera. Janusz Kuternóg Laurka - ocena (1) pyszniutkie sushi Laurka Jan Królewski - ocena (1) Pyszne jedzonko polecam Jan Królewski Valeri - ocena (1) Pyszne jedzonko, miła obsługa. Polecam Valeri Pavel - ocena (1) Topowa miejscówka na sushi! Wszystko świeże, dobrze przygotowane i mega... Pavel benia - ocena (1) Pyszne jedzenie i obsługa, na pewno wrócę! Polecam każdemu benia Monisia - ocena (1) Restauracja bardzo klimatyczna, jedzonko pierwsza klasa, a obsługa taka... Monisia Ada - ocena (1) Słyszałam wiele opinii, że to najlepsze sushi w Gdańsku i się nie zawiodłam.... Ada Jarek - ocena (1) Bardzo dobre sushi, miła obsługa, eleganckie, klimatyczne wnętrze. Jarek Piotr - ocena (1) Cudowne jedzenie, miejsce i ludzie. Piotr Private Chef - ocena (1) Świetne sushi, bardzo świeże i ładnie podane. Do tego Rameny na wypasie no no... Private Chef Marta - ocena (1) Cudowne sushi, które je się najpierw oczami a potem poezja doznań w ustach :) Marta Honorata - ocena (1) Pysznie i miła obsługa Honorata