Mikropigmentacja / Tatuaż
Straciłem włosy. Łysienie plackowate. Nic nie odrastało. Beznadziejnie to wyglądało. Zainteresowałem się mikropigmentacją. Trafiłem do p. Beaty w Abacosun w Gdyni. W lipcu tego roku przeszedłem 2 podstawowe zabiegi i jeden uzupełniający. Rezultat wizualny w porównaniu do moich placków jest świetny. Ludzie komentują - "Odrosły ci włosy!", albo "Miałeś takie ładne włosy, dlaczego je ściąłeś?". No i teściowa jest zachwycona co jest trudne do przecenienia. Zabieg jest trochę bolesny. Jest znieczulenie, które bardzo pomaga. Ale na szczęście zabieg nie trwa długo i nie jest to nie do zniesienia. Długość zabiegu zależy od wielkości połaci tatuowanej. Po ukończeniu zabiegu nic nie boli. Więc można spokojnie wrócić do normalnych zajęć. Ja wziąłem dzień urlopu. Zabieg nie jest tani. Pigment może płowieć więc skórę trzeba chronić przed słońcem. Czyli trzeba nosić czapkę. Ja lubię więc to nie problem. Warunki w Abacosun w Gdyni i opieka pani Beaty - pierwsza klasa. Godzina, dwie lekkiego przemęczenia się i to wszystko. Moim zdaniem warto i polecam. Jeszcze raz podziękowania dla pani Beaty. Facet w średnim wieku z Gdyni