Mikropigmentacja włosów

Na zabieg mikropigmentacji włosów w Abacosunie przywiódł mnie internet. W tej chwili jestem już po zabiegu głownym i drugim uzupełniającym. Efekt po mikropigmentacji - rewelacyjny.. Miałam niestety włosy przerzedzone, z prześwitami, jak w typowym łysieniu androgenowym (wersja damska). Oczywiście po zabiegu włosów nie przybyło fizycznie, ale wizualnie - tak. Wygląda, jakbym je miała i oto mi chodziło.
Obydwa zabiegi przeszłam komfortowo - w przyjemnym miejscu, przy pomocy dobrego sprzętu, ale przede wszystkim przy udziale najwyższej próby fachowca - pani Beaty Grajewskiej. Pani Beata - kompetentna, a przy tym przemiła, kulturalna osoba traktująca swoich pacjentów z empatią. Mikropigmentacja włosów to w końcu niezwykły jeszcze zabieg, uzdrawiający nie tylko fryzurę, ale samopoczucie psychiczne. Ja poczułam się uszczęśliwiona przez panią Beatę Grajewską - dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Mikropigmentacja włosów

obiecuje zlote gory.nie robi tego co obiecuje .zero empatii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Mikropigmentacja włosów

Witam. Znalazłam Pani wpis. proszę o informacje w którym salonie(adreS) przyjmuje p. Grajewska. mam ten sam problem co Pani i zastanawiam się na wykonaniem mikropigmentacji...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1